Pomoc sa zvukom

Trenutno koristim Altec Lansing VS4221 zvucnike od kojih mi je stradao dalljinski, tako da je bas prakticno nepostojeci i sada mi je zvuk uzasno plitak, no tako sam ih koristio jako dugo, Smorilo me kad sam poceo malo i slusalice koristiti i skontao koliko je bolji zvuk na njima jer ipak imaju basa i to stvarno dosta dodaje (posebno u igrama). Posto se na ovim zvucnicima ne moze podesavati bas nigde drugde sam na (unistenom) daljinskom, razmisljao sam da mozda prikacim komp na DVD player koji je prikacen na 5.1 sistem. Sad me zanima da li je to moguce. U pitanju je LG LH-T6348d

Od ulaza sam primetio jedino da ima AUX IN, naravno imam adapter koji obican 3.5mm kabel pretvara u RCA, samo ne razumem kako ce ovo funkcionisati, ako mi neko moze molim vas pojasniti.

EDIT: Povezao, funkcionise, ali ne pusta zvuk na svih pet zvucnika, jel zna neko kako to da podesim?

EDIT 2: E da, zaboravih da napomenem, da ta dva zvucnika kroz koja cujem zvuk zuje, sto na primer nije problem kada prebacim na DVD, znaci cim prebacim na aux odmah zuje.

EDIT 3: Zujanje reseno zamenom adaptera. Sad jos samo da se nadje resenje za zvuk kroz sve zvucnike.