Pomoc sa tablet uredjajima (Android)

Ajde android eksperti treba mi mala pomoc. Ispred sebe imam dva tableta Blueberry NetCat. Kuma kupila klinkama (12. godina), i posle godinu dana tableti su generalno neupotrebljivi. O cemu se radi. Jedan tablet kad se upali, vidi se android logo, ispise android i upadne u restart loop, tj radi jedno te isto dok se ne isprazni. Drugi radi, ali je zakljucan patternom koji je klinka naravno zaboravila a safety email naravno nema. Gledajuci specifikacije po netu, zakljucio sam da uredjaji imaju na sebi android 2.1 pa sam odlucio da sve obrisem i uradim clean restart ubacivanjem OS-a. E sad, treba mi neka smernica kako i sta uraditi. Nisam totalni laik, imam Glaxy S3, doktorirao sam rootovanje, ubacivanje custom roma, ulazak u download mode, odin i ostale stvari, ali ovde jednostavno ne znam kako da krenem.

Ne treba mi full tutorijal, samo ono, skines to i to, ubacis tako i tako i to je sve

hvala unapred

cisto da znate o kom se uredjaju radi

ITsvet.com :. Blueberry NETCAT-M01-2GB Tablet - PDA - cena cene cenovnik cenovnici

Za prvi bi najbolje bilo da odes android forum, i pogledas bas za taj model… Posto kao sto i sam znas to varira od uredjaja do uredjaja… Nije na svima isto… A za drugi bi trebalo da udjes u recover mode… Samo treba saznati kako je tom modelu… Mozda power dugme+volume+ ili -, i samo factory reset… I tada ce ti se vratiti na sve kakav je bio prvog dana koristenja…

Evo negde sam nasao da je power button+volume -

Android Forums & Windows Phone Discussion @ xda-developers

Najbolji android forum

Nakon dosta googlanja, nema ničega. Sakrivaju specifikacije kao zmija noge. Jesi li slučajno imao aktiviran adb na tabletima?
U tome slučaju moreš pokrenuti komandu adb reboot recovery, što će ući u recovery mode, ukoliko ga tablet ima.

Za M-04 kombinacija za ulaz u recovery je power i tipka VOL+, pa vrijedi pokušati. Također se poigraj sa raznim kombinacijama tipki: power i vol-, power + home + vol-/+

Pojavi li se tablet u Device manageru kad ga spojiš na pc?