Pomoc oko visa internet kartice

Da krenem iz pocetka. Trebalo bi ( ako bude gotova ) da za nekih nedelju dana odem po licnu kartu, jer mi je isticala stara, pa sam produzio novu. Stara mi je polomljena pa sam cuo da ne bi hteli ni da je prime u banci.
Treba mi pomoc , hocu da izvadim visa internet karticu zbog kupovine preko paypala, pa se dvoumim i pitam da li ima razlike izmedju visa internet kartice od kombanke i banke inteza?

Visa je visa, radi apsolutno svaka, ne pricam ti napamet, radio sam u banci, mozes da izvadis gde god sve do jedne rade, cak sta vise radi ti i ona sa dinarskog racuna, samo sto paypal kove 120.x kurs prilikom konverzije u euro npr

Mislim da drugar ima tu sa dinarskog racuna, jer uvek uplacuje u dinarima u banci , a i ja sam mu davao dinare kada sam sebi uzimao preko paypala da bih mogao da gledam utakmice. Kod mene su konkretno bili dolari u pitanju i uvek sam ga racunao malo vise, od kursa banke, tipa za nekih 2-3 dinara.

pa to ti je to, paypal ima neki malo povisen kurs, ograde se oni tu malo taman…

Ima u podešavanjima da se namesti da paypal ne radi svoju konverziju. Ne znam tačno gde je, ali malo čačkanja i naći ćeš.

nisam ni zagledao iskreno, ne gubi se mnogo u odnosu na srednji kurs posto banke racunaju po srednjem NBS-e na taj dan kada se vrsi uplata… Do duse na vecu sumu vec ima usteda za jednu ili dve tri pljeske :smiley:

Ja nisam primetio tu razliku jer imam deviznu internet karticu banke inteze, verovatno samo za dinarske internet kartice to rade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja imam od banka inteze par godina i nema problema. Mada za sva placanja koristim Payoneer.

Visa Internet banca intesa. koristim je od 2006 godine bez ikakvog problema. Gde traze samo Visu, onda dajem podatke te kartice gde traze paypal placam paypalom. Otvorio sam poseban devizni racun za internet karticu. pa kad uplacujem kazem da mi sa dinarskog racuna kupi 10,20,30 eura i prebaci na ovaj i to je to. Jos ako skines intesa mobi za ios,android, mozes sve od kuce bez problema.