Pomoc oko title update-a za Fallout 3 igru

Pozdrav, imam jedan problemcic koji nikako “nemerem” da resim, tako da nakon nekoliko sati nikakvog napretka, odlucih se ja da trazim pomoc ovde kod vas dobrih ljudi.

Problem je u title update-u za Fallout 3 igru. Nikako nece da mi skine poslednju verziju (1.5) da bih mogao igrati sve DLC-e koji sam ranije instalirao zajedno sa samom igrom. Odem ja na Menage Title Update da mi ono skine, ali skine samo prve tri verzije (1.1, 1.2 i 1.3), ostalo (1.4 i 1.5) nikako nece da skine i jednostavno ne mogu da razumem zasto.

Tako da ako neko zna kako da resim ovo bio bih mu veoma zahvalan posto strasno zelim igrati DLC. 'fala unapred i izvinjavam se ako mozda nisam objasnio kako treba, tako da se nemojte ustrucavati da pitate sve sto vas zanima.

Da li si otkljucao DLC-ove? Ako nisi, prvo ih otkljucaj, pa onda pokusaj skinuti TU…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

??? Otkljucao DLC-ove? Kako to da uradim?

[It lets you see your content, and manage it, content that it is aware of is:
XBLA, DLC, Title Updates, and Game Saves.

It allows you to unlock XBLA and DLC.
It allows you to sort XBLA by title, release date, rating, etc.
It allows you to launch XBLA titles
It allows you to "backup" TUs to a separate directory that isn't subject to wiping by the 360.
It allows you to delete content.
It will produce "reports" of what content you have and what you are "missing."
It is an ftp server.
It will sync the time on your 360 from the internet.
It will show you various temperatures of your 360.
It knows how to connect to other 360s running xm360 to transfer content between them.
It knows how to connect to a PC running xm360 to transfer content between the PC and the 360 (in a fashion that doesn't force you to understand the silly 360 filenames).]

Link za download: http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/7999-xm360-2-0d-download-xbox-360-jtag-xbla-dlc-tu-content-organiser.html

Jednostavan je program, snaci ces se brzo :wink: Skini ga i prebaci na xbox, kasnije je lagano…

Evo sad sam pogledao i otkljucano je sve. Ne razumem zasto onda nece :swear: Jel postoji negde da se skine poslednja verzija patch-a? Ja sam trazio ko lud i nigde je nisam mogao naci za Xbox, a sa druge strane za PC nema gde nema.

-Ovo je sve sto sam nasao:

http://marketplace.jqe360.com/main.php?details&name=Fallout%203

Ali opet, nedostaju kao sto kazes, 4 i 5 TU. Ustvari, nigdje ih nema. Cak i na Torrent-u… Pokusaj na xbox360iso stranici.

Reci mi, jel si ti igrao Fallout 3 sa svim DLC-ovima? Pitam jer mozda uopste ni postoji cetvrti i peti TU. Ali ja sam na Fallout Wiki stranici video da da bi mogao igrati ovaj zadnji DLC koji je izasao, treba ti patch 1.5, a ako je to petica, onda bi ocigledno trebalo da postoji i cetvorka, trojka itd.

Mozda nesto nije u redu i sa samim DLC-om koji sam skinuo, ali iskreno sumnjam posto sama igra radi (u pitanju je Game of the Year verzija). I da, nakon sto sam skinuo treci TU, u pocetnom meniju se pojavi da ucitava DLC i takodje se pojavi “Downloads” opcija, ali kada tu udjem nema nicega.

-Nisam, igrao sam ‘Skyrim’ i FNV na xbox-u, ali princip je isti…

-Jesi li izasao iz ‘Vault 101’? Tek tada ti se DLC prikaze na ekranu… I obavezno ukljuci taj zadnji TU3 Update. Probaj tako pa javi…

P.S. I ne zaboravi da na drugom disku samo kopiras i prebacis ‘Content’ folder, jer se radi samo o DLC-u. Tj. ako vec nisi tako uradio…

Ja sam vec negde pri kraju glavne price, davno sam ja izasao iz Vault-a. Treci TU mi je ukljucen, tu nije problem. Na prvi pogled mi sve izgleda kao da dobro radi, u achievements-ima su se pojavile dodatne ikonice kojih ranije nije bilo, a koje cu dobiti nakon sto zavrsim svaki DLC posebno, tipa kao u Skyrim-u, gde imas Dragonborn i Dawnstar.

Ne znam, pokusacu ponovo da ubacim DLC i vidim da li ce onda raditi, ako ne radi onda nek ide sve… Glavno, hvala ti sto si odvojio vremena da odgovoris.

Ma nema na cemu, zao mi je sto ti to ne moze… Ima jedan program za ‘Skyrim’, koji omogucava da ‘savegame’ od xbox-a prebacis na PC. Pogledaj malo na internetu ima li sta slicno za ‘Fallout 3’. Pa barem da nastavis igrati na kompu ako nista ne uspijes na xbox-u…

Jednostavno, neka neko sa flesovanim xboxom skine TU, izvuce ga sa xboxa i posalje ti ga. Verujem da ima ljudi na forumu koji bi hteli pomoci.

Problem resen. Hvala ti Boze, HVALA! Stvar uopste nije bila u title update-u, jer zacudjujuce, samo tri patch-a i postoje, 1.1, 1.4 i 1.5, 1.2 i 1.3 ne postoje, stvarno ne znam zasto.

Stvar je bila u ID-u DLC-a, kod mene je bio FFED2000, a treba da bude 425307D5. Da nisam sasvim slucajno usao u FFED2000 folder i video da nema 00000002 foldera vec FFFFFFFF, nikad mi ne bi palo na pamet da proverim koji je zapravo ID. Glavno, sto se mene tice, problem je resen, pa moze LOCK.