pomoć oko profila

Zdravo svima,

Kupio sam deci xbox360 sa gomilom igara. Vremenom smo većinu igara izbrisali i učitali nove. Među tim igrama se nalazi i Diablo koji sam igrao i ja kao i deca. Problem se pojavio kada smo hteli da igramo zajedno. Tek tada sam shvatio da smo svi igrali na istom profilu kao i da se prilikom dizanja xboxa uvek učitava default profil. Koliko sada razmišljam bilo je bolje da sam odmah kreirao za svakoga poseban profil (ispravite me ako grešim). Tada kada bilo ko želi da se igra, jednostavno se loguje sa svojim profilom i igra šta želi. Ukoliko bi želeli da igramo zajedno, pretpostavljam da bi mogli da učitamo likove sa drugih profila (kao što bi recimo bio slučaj u Diablo igrici). Razmišljam da bih ovaj problem mogao da rešim ako bih za početak namestio još jedan profil, zatim podesio da se u xboxu prilikom dizanja sistema odabere profil na kojem želimo da igramo (ispravite ako grešim) i zatim ako bih postojeći profil kopirao na taj novi profil (ovo ne znam kako se radi) i ostavio samo ono što je meni potrebno…

Ukoliko su moja razmišljanja tačna, molim da mi neko pomogne.
Kako da:

[LIST=1]

  • Podesim da se u xboxu ne diže uvek isti profil već da se prilikom dizanja pita koji profil želimo da učitamo?

  • Kako da napravim još jedan profil?

  • Kako da kopiram sve sa postojećeg profila na novi profil (nadam se da je ovo moguće)?
    [/LIST]

Takođe me interesuje da li instaliranje igrica pod jednim profilom znači da su igrice dostupne na svim profilima?

Hvala unapred na pomoći i odgovorima.

Sve ovo imas u standardnom meniju na konzoli. Koju konzolu imas OBICNU sa diska igras ili modovanu sa RGH

Na dugme koje palis kontroler odes i biras sa kojim profilom ces se loginovati takodje mozes da biras da kreiras nov…
Odes na profil i iskljucis auto sing in od prilike ovako izgleda


odes na settings/ storage, evo slike kako izgleda


Imam xbox360 čipovan sa hdd od 300 ili 500Gb (što i nije bitno)… evo pokušao sam da dođem do profila što i nije teško, ali nemam opciju da kreiram još jedan profil… ili ja ne vidim… prošao sam kroz sve opcije i nigde nema mogućnosti da se doda još jedan profil.

Našao profile… javim se kada napravim još jedan (ako uspem).

Ima razlike jer niste procitali pravila, niste postavili temu u JTAG/RGH podrska jer postoji deo foruma posvecen tim stvarima http://www.xboxrepublika.com/forumdisplay.php?f=21 u ovom delu foruma se obradjuje materija konzola kojima nema RGH modifikaciju tj nije cipovana.

evo video kako to se radi xbox 360 profile change - Google Suche

Kao sto rekoh pritisnite dugme za paljenje joypada i izbacice vam meni i onda mozete otici gde vam je volja i na RGH ;), ako je sve namesteno kako treba nesto na RGH nije onemoguceno.

Hvala u svakom slučaju… pronašao sam par profila, neke sam izbrisao… sada samo da shvatim kako da kopiram profile…
Bio sam i na stranici za chipovane konzole ali tamo na žalost ne mogu ništa da napišem dok ne budem imao 50 postova… znači nemam gde da pitam :frowning: