Covece nemoj raditi nikakve coin fixove i youtube popravke jer ce te kostati konzole. To su privremene kratkotrajne popravke koje ne vredi raditi. Ako ti se xclamp savio mozes ga rucno vratiti u normalu ali bez towel fixeva, coin fixeva a i onih najgorih gde pricvrscujes x clamp maticama i sarafima.
Svaka ozbilja popravka koja je sigurna posle ovoga ili takvih zahvata odpada, mada xbox ploca je elasticna ja nisam verovao da se vrati u pocetno stanje posle xclamp previjanja do maksimuma kao kugla bilo ispalo pozadi…
Sent from myphone using Keyboard errors
I, da li je na kraju aLx uspeo da resi svoj problem?
Elem, na KP se nadje dosta zanimljivih stvari, ali po meni je to jedan od vodecih sajtova sto se prevare tice, dok opet, Limundo i Kupindo su mi nekako skroz cool i “sigurniji”. Pogotovo otkako imaju opciju Limundo Cash, tako da nema lazi, nema prevare… Sve u svemu na KP dobro treba paziti. Do sada nisam imao loseg iskustva sa njima (kao ni sa Limundom/Kupindom)
Toj konzoli odavno otisao radni vek, sutra stize bolja sa RGH, a ova sluzi cisto da se pusti muzika sa youtuba ili da se igram malo kad sam kuci, ako traje jos mesec dana ja sam zadovoljan. Jer sam je izarcio maximalno.
Ma problem se resava mic po mic, napisacu kad se sve zavrsi sve lepo u summary.
Ehhh evo da i ja ispricam jedno moje iskustvo…
Te 2010 godine sam zarko zeleo Playstation 2 da dobijem za rodjendan…
I sad posto sam krajem septembra dobio bednu stipendiju od 6000 din za pola godine sanjao sam kako bih voleo da imam ps2,jer je to bio pojam za mene…
I posto ovde u Pecincima nema nikakva prodavnica a nismo imali kola odlucimo mi da kupimo ps2 nov preko neta naravno moji dodali jos 6000…
I nadjemo mi coveka iz Smedereva,sve dog sve super…Javljao se redovno cak obecao neke igre mojoj sreci nikad kraja…
Imao je jednu manu a to je mucanjr kad se izgubi i nezna sta da kaze…
I ja sam stekao pare za igre nisam uzinao uopste bukvalno gladovao…
I tog prokletog dana ja trcim kuci jer znam da je ps vec stigao.
A kad sam usao u kucu zamalo se nisam rasplakao,majstor poslao ps2 razlupan bez naponskog kabla bez mem karte bez dzojstika,neki diskovi bzv i bez kutije…
Tad mi se ceo svet srusio,ali nekako cale vrati polovinu novca…I to je slagao da ce sve vratiti…
I posle toga dobijem brand new ps2 iz radnje i evo ga dan danas radi ko sat…
E sad poenta je sto za tako male pare msm nisu male ali za zakon jesu nevredi se zaliti niti suditi…
Jos sam ja tad bio maloletan…
A da i lik je bio sa KP-a…
A posebno mi je zao sto je danas tesko izdvojiti 120 eura i nakraju te neko zezne,i jos se odrices necega da bi skupio pare …Stvarno mi je zao nadam se da ces resiti problem…
Najgora stvar sto ti nisi ni prvi ni poslednji koji ce biti prevaren,jednostavno to je tako u ovoj drzavi …
Jedino se moze verovati ljudima koji su na dobrom glasu a njih je jako malo nazalost…
Za sve pravopisne i ostale greske kriv je Тапаток 2
Ovde svi imaju iskustva sa KP, ja prvo sto vidim da nije uredu je da su kupci problem hoce jeftino i kada je skupo ono sto realno vredi oni hoce jeftino i kada ne dobiju ono sto vredi onda kupe nesto jeftino i sumnjivo i na kraju dobiju, knjige, dezedoranse, cigle, crep i ostalu gradju. Poenta je da da se ljudi zalicu za jeftine stvari.
Nadam se da niko nece da se uvredi. ziveli mi a prevaranti u zatvor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Donekle si u pravu,jeste da svi hocemo da prodjemo sto jeftinije ali nekad se desi i da bude nova stvar kojoj je cena ista kao i u radnjama…Jednostavno KP je 50:50 ako uzimas od nepouzdanog coveka msm koji nema ocene…
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
Ides gajbi i povedes brdo ortaka u kombi VW T4 i dobijete uredjaj za dž
I naides na ludaka kao Trevor u GTA, jbg, ne bih riskirao
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
@lordish taj sigurno ne prodaje na kupujemprodajem
TI kao Trevor se ne kriju iza kompa
E jbg, vidim, u pravu ste ljudi Onda, pendrek, motiku, oklagiju, pajser, i udri
haha
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Samo na ruke!
Sent from my iPhone 5 via Tapatalk
Video sam na KP PS4 sve novo u fulu za 300 e i neke iphone petice isto za neke jeftine pare. Steta obrisani oglasi, pa ne mogu da pokazem, ali tu jednostavno znas da je prevara.
I nedavno je bilo nesto u novinama isto prevara preko KP kada je zena kupila telefon , mislim alcatel, a dobila neku glupost,
da li je cak i neko povrce umesto telefona bilo ne mogu da se setim.
Ako je cena niska samo kod kupca kuci i vidis sta uzimas, prosto neko ga je prijavio
Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2
Au jbt, kakvih budala ima… Ja ga ne bi pustio, već bi ga prebio u toj meri da nema šanse da ikad mrda… Ali onako, postepeno, prvo ruke, pa onda noge. Nisam još imao iskustva sa prevarantima, imao sam posla sa krajnje korektnim ljudimo, kako na limundu/kupindu, tako i na kp, izgleda da imam sreće, ili oni imaju sreće, zavisi kako se na to gleda
Ti imas srece!
Jbg, neko mora da je ima. Samo pitaj Nešu ili nekog od onih sa kojima sam igrao online A i ima više korektni ljudi nego prevaranata, a i možda ima veze to što za kupindo i limundo insistiram da plaćam preko Limundo casha, jer mogu biti siguran da me neko neće za******, a za kp samo lično, i to na prometnim mestima, za svaki slučaj, ako bude neki problem, pa meni umakne, da ima svedoka