Pomoc oko odabira cipovanja,rezaca

Pozdrav forumasi. Moj prvi post,i eto da vas pohvalim odlican posao obavljate ima dosta tutorijala,mnogo tema, odlicno je sve. Odma da se izvinem,ako nije pitanje pravilno forumlisano i ako nisam na pravom mjestu postavio.
Danas sam dosao u posijed xbox360 E (novije konzole). Htio sam ja to odma da chipujem ali poslije raspitivanja na par mijesta niko to kod mene u Crnoj Gori ne radi. Eto kad prodje ova situacija,kad neko bude isao za BG (ako imate neki dobar kontakt ko bi mogao to da mi chipuje i ubaci igrice ) od kolega drugara to cu rijesiti tako,u medjuvremenu me interesuje posto nisam zainteresovan za igru u ‘lajvu’ samo ono prelazenje tabli i multiplay sta mi je najpovoljnije raditi?
Citao sam o ovome LT 3.0 da li moram prvo LT2.0 da stavljam nije mi to najjasnije iako sam citao forum 2 dana…p
Da li moj stari lap top sa DVD rezacem moze da reze regularno diskove,ako pratim tutorijal? Moj DVD ima oznake HP DVD-ram Uj8b1 Ata Device
Xbox360 nije nikad cipovan i prethodni vlasnik je igrao igrice sa CD.
Svaki savijet sta dalje da radim kako da dodjem do sto jeftinije varijante igranja igrica je dobrodosao,ponavljam igranje u ‘lajvu’ me ne interesuje.
Hvala vam unaprijed.

Daj ti mfr date sa konzole da se objasni direktno i kaze moze a verovatno ne moze nista… Na xbox 360 slim e je skuplje uraditi fleshovanje i ide fw LT U jer se menja stampana ploca dvd drajva … jeftinije uraditi RGH ako ti live ne treba.

Mfr date 2014-12-30
Znači ne mogu preko nekog tutotiala sam kući ništa da izvedem,nego ću morati da ga nosim na čipovanje? Pretpostavio sam da ima neka fora čim je ovako jeftin bio :slight_smile:

Bojim se da ništa od posla.
Mirko će potvrditi, ali mislim da ova konzola ne može da se hakuje.

Pa po googlu i nekim stranim forumima,dosuše nailazio sam na neke postove iz 17-18 ništa od hakovanja ove konzole. Poslao sam par poruka u neke servise eto čisto sa okušam sreću,mada kameno…ništa ostaje mi ebay da kupujem igrice,s’obzirom da i nemam nešto previše vremena za igranje, jedna dvije igrice mjesecno biće mi dovoljne :slight_smile:

Jeftin je gejming na tim starijim konzolama. Nece ti to biti veliki trosak realno :slight_smile:

kao sto ti ninja napisa ne moze nista

Pogledaj sa lampom sa strane kroz rupice, ako nema metal na procesoru nego hladnjak ide direkt na cip winchester ali 99,9999999999% je.

Neće biti skup sport u poređenju sa drugim konzolama,ipak oće ako uporediš da je moglo da se to čipuje i mirna bosna. Ali dobro ništa hvala dobri ljudi sad ću da bacimse bacim na oglase na ovaj forum ili ako ima neko neku preporuku gdje da tražim i da gledam,osim ebeya. Iz CG sam.