Pomoc oko nba 2k13

Jel zna neko kako da podesim najnovije rustere i transfere npr.(Milicic u bostonu i etc…) ?
JTAG konzola
Hvala

Imas na xbox360iso sa uputstvom, u gamesaves

NBA 2k13 11-17 Roster-Data Update.rar

Reassign and rehash.

Ovaj rooster samo prekopiram u 000000000000000?

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2

Ne, ide u tvoj profile folder. Kao sto rekoh, uradis pre toga reassign i rehash. Ako ne znas kako javi da objasnim.

http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/2891-tutorial-kako-prebaciti-savegame-sa-jednog-profila-na-drugi.html

Objasnjavaj, s`mesta !
:smiley:
Veze nemam;D
"Uđite u Profiles selektujte profil na kom se nalazi Save koji hoćete da prebacite (Profil 1) i izaberite opciju Copy (ne move) "
Po uputstvu ja imam samo opciju MOVE

Skini XBOX360_Resigner_v1.0.0.3 ili noviji. Sada sam saznas svoj profil ID i Console ID ili kako se vec zove i na konju si. To sacuvaj u neki .txt fajl jer ce ti stalno trebati. A kako da otkrijes…samo u Modiu otvori neki svoj save, bilo koja igra, i procitaj. Zatvori modio jer ti ne treba i startuj onaj prvi. Idi na Open con i otvori ovo sto si skinuo za nba 2k13 ili bilo koju drugu igru i upisi podatke i klikni rehash. Tako za oba fajla i to ti je to. Ono sam modiom su mnogo zakomplikovali bez razloga.

Kako da znam, jel mozes korak po korak ?

Sve sam igre sa externog hdd izbrisao jer sam formatirao pogresan usb,
Unable to load 11x17 on memory unit.The saved content is damaged or unreadeble.
Press A to continue
a na memory type kad idem load iz igre imam 2 fajla
11x17 type je rooster
settings type je settings

I meni se desilo jednom da sam sve XBLA igre obrisao greskom sa eksternog USB-a. Mozes da povratis sve igre, ja sam moje sve vratio bez problema. Imas o tome na netu da ne razglabamo ovde.

Kako da znam, jel mozes korak po korak ?

Prati onaj tutorial sto sam ti dao link gore sve dok ne dodjes do trece slike u tutorialu, znaci dok ne dobijes informaciju koji ti je Profile ID i Device ID. To sacuvaj negde u neki .txt fajl, trebace ti cesto, da bi stalno radio sve ovo ponovo. Onda otvori onaj XBOX360_Resigner i idi na Open CON File…sada otvoris jedan od dva fajla koji si skinuo za NBA. Upises svoj device i profile ID i kliknes Resign!. Tako i za drugi fajl. I to je to. Sada su oni modifikovani za tvoj profil. Ovo ces da radis za svaki save koji skines sa neta, jer ti sejvovi su sa necije konzole i vezani su za njihov profile id i device id, tj. za njihovu konzolu i profil.
Ako ne znas napamet gde idu ova dva fajla otvori 360 Content Manager idi na opciju Upload file to xbox ili kako vec, na pocetku ti izbaci taj popup, nadjes levo gde su ti fajlovi, cekiras ih, desni taster na njih i Upload selected files. Mozda je nesto drugacije napisano, jer pricam sve iz glave.

Moze lock, hvala