E ovako prvo da se izvinim ako sam na pogresno mesto stavio temu! Igrao sam igru kao mali radilo se o nekoj RPG avanturi, uglavnom vodite lika ima par klasa, sad secam se jednog nivoa kada sam nasao ledeni mac i sa njim sam morao da ubijem boss-a koji je bio od lave u tom nivou sa tim ledenim macem sam morao da zaledim protivnike i da ih bukvalno ispucam vratim na boss-a, sledeci nivo je bio sa nekim mostovima maglom i topovima dalje nisam znao kako, inace u svakom nivou sam oslobadjao nove likove koji su bili odredjene klase. bio sam dosta mladji kad sam igrao igru mislim da je tako oko 2001. , 2002. mozda cak i 2003. godine ne secam se tacno, jako bih voleo da je odigram do kraja.
Kakav je RPG, da nije slucajno over the top. ili je u trecem licu ili sta ? Po meni to zvuci na Icewind Dale ili neki Baldur’s Gate. Ako imas jos koji detalj
TES Morrowind? Gothic? Neverwinter Nights? Dungeon Siege? Meni ove igre padaju na pamet jedino iz tog perida…
EDIT: Ili je TES Tribunal tad izasao negde, nisam siguran…
Tribunal je expanzija za Morrowind. Kao i Bloodmoon.
Nema topova u Morrowindu
Ne igram RPG igre uopste, tako da ne poznajem materiju, a ovo gore znam cisto opste kulture radi. :lol:
Da igra ide u trecem licu zaboravih da napisem.
Mislim da nije bila open world igra, koliko se secam dosta linearna, znam da sam mogao da idem sa jos jednim likom kao pomocnikom.