Pomoc oko naziva igre

E ovako prvo da se izvinim ako sam na pogresno mesto stavio temu! Igrao sam igru kao mali radilo se o nekoj RPG avanturi, uglavnom vodite lika ima par klasa, sad secam se jednog nivoa kada sam nasao ledeni mac i sa njim sam morao da ubijem boss-a koji je bio od lave u tom nivou sa tim ledenim macem sam morao da zaledim protivnike i da ih bukvalno ispucam vratim na boss-a, sledeci nivo je bio sa nekim mostovima maglom i topovima dalje nisam znao kako, inace u svakom nivou sam oslobadjao nove likove koji su bili odredjene klase. bio sam dosta mladji kad sam igrao igru mislim da je tako oko 2001. , 2002. mozda cak i 2003. godine ne secam se tacno, jako bih voleo da je odigram do kraja.

Kakav je RPG, da nije slucajno over the top. ili je u trecem licu ili sta ? Po meni to zvuci na Icewind Dale ili neki Baldur’s Gate. Ako imas jos koji detalj :smiley:

TES Morrowind? Gothic? Neverwinter Nights? Dungeon Siege? Meni ove igre padaju na pamet jedino iz tog perida… :slight_smile:

EDIT: Ili je TES Tribunal tad izasao negde, nisam siguran…

Tribunal je expanzija za Morrowind. Kao i Bloodmoon.

Nema topova u Morrowindu :slight_smile:

Ne igram RPG igre uopste, tako da ne poznajem materiju, a ovo gore znam cisto opste kulture radi. :lol:

Da igra ide u trecem licu zaboravih da napisem.

Mislim da nije bila open world igra, koliko se secam dosta linearna, znam da sam mogao da idem sa jos jednim likom kao pomocnikom.