Pomoć oko kupovine na Xbox/Microsoft store

Dobar dan i postovanje svim xboxerima :slight_smile: .Kupljen nov xbox pre 4-5 meseci. Napravljen nalog Alabama SAD i kupovane igrice preko MC kartice bez problema. Posle update novog stora imam velikih problema da kupim bilo sta na store. Pokusavao sam i preko Microsoft store na laptopu nista. Promenio sam adresu na New York opet nista. Bilo kakva pomoc je dobrodosla u smislu da prevazidjem problem. I da izbacuje mi gresku " Oops. Not sure what happened there. please try again later. xbox"

Hvala unapred.

1 Like

I ja imam apsolutno isti problem. Ista poruka mi izlazi, sve isto. Jedino što sam primetio je da mogu drugima da kupujem igre kao gift i onda neko od njih da mi prosledi taj kod nazad i ja da ga unesem na mom profilu i to prolazi. Sve ostalo što sam probao nije prošlo. I xbox 360 igre ne mogu da se kupuju ni kao gift. Slepci su sve živo usrali. :unamused:

Jasno je to ali kako prevazidji problem? Iskreno ne bih pravio drugi nalog napravio sam lepu kolekciju na ovom nalogu i ne bih pravio drugi. I bas steta jer sada nailazi Black Friday sa ogromnim popustima.

1 Like

Pa nažalost mislim da nema pomoći. Ne možemo ni da se požalimo support-u tako da je jedini način da se uzimaju dopune na drugim sajtovima ili da se uzimaju igre nekom kao gift, pa taj neko dobije kod i prosledi ga tebi nazad da ti redeem-uješ taj kod. Možda se neko drugi sa foruma javi da ima bolje rešenje.

Za NMY i za sve ostale koji imaju slican problem. Naime resio sam ga. Negde sam procitao na forumu da je neko promenio region na Tursku tako sam i ja uradio i upravo kupio Tomb Raider 20y za 500 kinti. Na amerckom trzistu je bio 8.50 dolara pa izracunajte sami. Znaci promenite region na Tursku ja sam stavio Istambul, adresu Bagdat Avenue stavio postal kode i to je to. Radi.

2 Likes

Pozdrav, uskoro mi stize xbox pa da pitam, taj region se menja na samoj konzoli ? Sama kupovina na turskom store moze direkt sa nasim karticama ili prvo kupujes negde one gift kartice ?

Na konzoli odradis region i naše platne kartice mogu. Ja uzimam preko mastercard.

1 Like

Nisam nasao prikladniju temu, pa rekoh da pitam ovde. Imam problem sa kupovinom igara na store-u. Promenio sam tri regiona arg, tursku i us i nigde mi ne prolaze obe kartice. Izbacuje mi istu gresku kao sto je i u prvom postu teme. Da napomenem da je na dva regiona uredno naplatio gp bez problema. Da li neko ima ideju kako bih to mogao da resim?

Ni meni od juče više ne prolaze kupovine sa kartice, čak ni kao gift.

2 Likes