Pomoc oko kupovine konzole?

Kao prvo izvinjavam se sto postavljam dva pitanja u jednom danu ,ali stvarno mi treba da kazemo jedna vrsta pomoci. Pa da krenem odavno planiram kupovinu PS4 u pocetku sam postavio pitanje da li uzeti Pro ili Slim ,vecina vas mi je rekla da idem na Pro medjutim izdesavale su se odredjene okolnosti ,budzet mi je pao sto samim tim povlaci i konzolu ( a takodje da napomenem da nemam cak ni Full HD TV ,a kamoli 4K TV ) naravno planirao sam uzeti i 4K TV zbog Pro medjutim ne mogu ,tako da se razmisljam za Slim ,e sada moj drugar radi u Games-u ,stvarno se fino razume u konzole medjutim on mi je predlozio XBOX ONE ili XBOX ONE S ,zato sto kako on kaze ā€œSonijevo hladjenje moze brzo da se pregreje i da pregoriā€ ,tako da nisam pametan sta da uradim ,sta vi predlazete ?

Inace ovim ne zelim da pokrenem raspravu o tome koja je konzola bolja ,samo me zanima vase misljenje ,jer ce mi ovo biti prva konzola :slight_smile:

I da hvala svima ko je imao strpljenja da ovo procita i da me posavetuje :slight_smile:

Nijedan PS4 nije pregoreo dosad koliko ja znam. Ako nemas Full HD TV uzmi obican PS4 i uzivaj.

I da, neces valjda kupiti konzolu u Games?

1 Like

Ne znam Slim je dosta tanak ,tako da sam malo skeptican povodom tog hladjenja ā€¦
Necu ,necu ,samo me zanima sta mislite a zatim i sta predlazete. Hvala na savetu.

Jedino kad bi možda imao problem sa konzolom jeste da je staviÅ” u plastičnu kutiju bez ikakvog otvora ili prostora za strujanje vazduha, kao Å”to su to u početku radili po nekim radnjama, Å”to je dovodilo do pregorevanja konzola, pa je možda na to mislio, mada se to može reći za bilo koji uređaj.

Sve dok ima mesta za cirkulaciju vazduha nećeÅ” imati problema.

1 Like

Nadam se da je tako :slight_smile: hvala na odgovoru

Uzmi slim verziju ps4 ako neces pro. Hladjenje je odlicno rjeseno, a konzola se ne cuje kada radi. Prve verzije ps4 konzole samo sto ne levitiraju koliko ventilator vrti.

2 Likes

Uzeo bih ja Pro ,ali sam spomenuo ipak su se izdesavali neki ne isplanirani planovi tako da ne mogu tj.nemam dovoljno novca ,inace hvala na odgovoru :slight_smile:

Onda ps4 slim ili xbox one s,obe su unapređene verzije prvobitnih modela :wink:

1 Like

Hvala na odgovoru :slight_smile:

1 Like

I naravno u shopu ovog foruma!Odlicne cene i prvoklasna podrŔka.Lično iskustvo.

5 Likes

Naravno :smiley:

1 Like

Samo cu ponoviti sta je vec receno, al evo da dodam svoj glas tome da nisam u zivotu cuo da se nekome pregrejao PS4, niti stari niti slim.

Iz licnog iskustva mogu da potvrdim da teram vec godinama svakojake igre, prakticno svakodnevno ā€“ jeste da moj og ps4 zvuci ko da oce da poleti, al i dalje radi ko sat. Preziveo i Witchera, i Uncharted, i Doom u 60fpsā€¦

Samo da mu abizmalno lose optimizovani Last Guardian, kojeg ovih dana igram, ne dodje glaveā€¦ :smiley:

1 Like

Ova generacija kinzola je poznata po malom(zanemarljivom) broju konzola sa defektomā€¦ Tako da svaka prica oko pregrevanja ili drugih stvari od kojih konzole crkavaju je smesanā€¦

1 Like

Mnogi čak drže u zatvorenim fiokama PS4 i nisu se žalili da im se pregreva ili neŔto slično, tako da ne znam stvarno Ŕta trebaŔ da uradiŔ da bi ti to poŔlo za rukom. Inače to Ŕto ti je on rekao da je bolji Xbox je verovatno zbog toga Ŕto je fanboy, a ne zbog toga Ŕto je to činjenično stanje.

1 Like

[quote=ā€œjahalang0112, post:13, topic:12551, full:trueā€] Imam verovatno blizu 4000 sati u raznim igrama na svom ps4, stoji ispod kuhinjskog stola, ima prst prasine na njemu, ali radi kao sat, cak nemam ni taj problem sa glasnim ventilatorom.
[/quote]

Bogohulje! :cry:

Neki bi od nas sa OCD-om vene rezali na to. Just sayinā€™ brahā€¦

Razumem ,ali verujem da bi svako bio barem malo skeptican pri kupovini prve konzole tako da eto i plus taj moj ortak ,ali u svakom slucaju hvala na ovom odgovoru :smiley:

Hvala puno na odgovoru ,znaci mi dosta ,a za to da li su strucnjaci stvarno ne znam ,ali ipak kao sto sam naveo malo sam skeptican ipak mi je prva konzola koju nikada nisam probao ,naravno nisam ni XBOX zbog toga sam i postavio ovo pitanje ,svakako hvala puno :smiley:

Jeste ,ali takodje je naveo i neke fine argumete ,pa ono ima pravo ,ali svakako pre bih se opredelio za PS4 bez obzira ,posebno sada kada ste mi pomogli ( ukljucujuci i tebe )

Legend :smiley:

Kad smo vec kod pregrejavanja,ostavio ja jedno vece mahinalno ps4 upaljen,ono a bio je u tihoj fazi,kad ono probudim se ja i samo stanem u mestu,ne znam sta je,dalā€™ neka masina,dalā€™ helikopter :joy:

2 Likes