Pomoć oko kupovine igara sa xbox.com

Pozdrav svima.

Napravio sam USA account, ubacio karticu sa USA adresom brojem telefona etc ali payment i dalje ne prolazi, imam novac na racunu, telenor banka je u pitanju i vrlo cesto kupujem online.

Imao sam slicnih problema kada sam pokusao da aktiviram game pass pa mi je support “prebacio” account na USA i onda sam mogao da uzmem trial ali sada ne mogu da kupim igru a oni ne znaju kako da mi pomognu.

Da li su tu oni napravili zabunu ili ja i dali postoji neko resenje?

Hvala

Xbox support ti prebacio nalog na USA? :thinking:

Prvi put čujem da se bave nezakonitim radnjama.

Sto nezakonita, pitao me lik jesi se preselio, ja mu rekao ne, ovo nudite za US a ne kod mene a kao korisnik konzole imam pravo na sve promocije bla bla bla i lik lagano prebacio i ponudio mi i gold pricu na isti fazon.

Osim ako stvarno nisi u USA, Microsoftov službenik ti nije pomogao samo da prevariš njihov sopstveni sistem, već i poreski sistem bar dvije države. Većina ovdje imamo američke naloge, MS nas donekle toleriše ali daleko od toga da nas savjetuju ili pomažu da ih pravimo takve.

Bilo kako bilo, nećeš sa srpskom karticom kupiti ništa na storu, iz prostog razloga što je kartica srpska a nalog američki.

Kako da to prevaziđeš pisao sam bar tri puta samo u zadnjih sedam dana, prelistaj malo teme unazad pa ćeš shvatiti i sam. Pozdrav.

Ok, hvala ti na savetu.

Uzmi baka Inteza internet karticu, meni prolazi bez problema…

meni intesina nije prosla pre neki dan…

Presao sam na telenor banku upravo zbog online placanja, plus akcija na igru traje do utorka :smiley:

kod mene za sada sa us adresom i intesinom visa karticom sve radi odlicno, xbox live, ea access i game pass, i kupio sam cak i pubg sa ms store

Probaj da kupiš Gift Card i natočiš novce na račun, onda lepo kupiš šta ti treba od igara.

Resio sam problem uzimanjem gift card-a sa amazona, ubacio sam ga bez vpn-a i sve gotovo, jedino sam morao da na amazonu ubacim US adresu za “delivery”.

G2A mi je odbio kupovinu i blokirao mejl iz nekog razloga…

Ako nekome treba

http://www.fakeaddressgenerator.com/

Hvala svima

PS NBA live je jos danas 7.5usd

Da, Amazon ti je dobra opcija, povoljni i bez problema.

Meni je radilo paypal opcija do novogodisnjeg snizenja… Od onda sam poceo da kupujem gift cardove na g2a… Sto je i mala usteda jer 50$ gift card mozes kupiti za tipa 46$, bar kada sam ja kupovao

Posto tema jos nije zakljucana, ako neko ima gold i hoce da mi ucini jednu uslugu neka pise na pm, bice i kompenzacije

Moze lock.