Skinuo sam FSD 3 + LiNK, fajlove extraktovao na root USB-a, pokrenuo novi FSD3 i onda iz njega izbrisao postojeći FreeStyle Folder, a ovaj novi ostvio na Hdd1…
Sada mi se konzola boot-a na originalni Dash
Pomoć!? Šta sam trebao a šta nisam trebao uraditi?
Problem je sto u launch.ini nije podesena nova putanja FSD-a. Odi u XeXMenu, prebaci launch.ini na flesku, u pc-u edituj pomocu notepada i stavi putanju tog novog FSD-a.
Kliknes veliko X dugme na centru joypada. Odes na System Settings cisto da te vrati u originalan M$ dash. Klikces B dok se ne vratis do glavnog menija. Skrolas do games, pa my games, pa udjes na XeXMenu, kliknes Play Demo. Kada udjes, videces ikonice igara. Kliknes RB da ti prikaze foldere. Ako ti je na HDD-u od Xboxa tu ti je launch ini, u suprotnom kliknes plavo X dugme i odaberes HDD1. Ispod svih foldera je taj launch. ini fajl. Y na njega, Copy, pa plavo X, odaberes USB flesku, A na njega da udjes, pa opet Y, paste, i iskopirao si. Isti postupak radis kada vracas launch.ini fajl samo sto kopiras sa fleske na HDD1.
uzmi ovaj fajl sto sam ti ja dao link i unjemu samo ubaci tu liniju i snimi, mozes i da menjas ime foldera kao sto je FSD u ime kako ti se zove sada folder gde su smesteni fajlovi freestyle dash-a.
Išao sam na “devlink = enable” unutar DL-a, nisam kliknuo na flash0, tako da mi je sam vjerojatno ubacio tu liniju unutar ini file-a…
Ostavit ću ga tako