Pomoc oko covera igara!

Pozdrav drugari !!!

Od skoro po prvi put imam xbox 360 , i bas sam sretan ! >:
To je flesovana verzija sa hardom od 250GB. Lik od koga sam kupio ubacio je tu nekih 30 igara , i sve je o.k.
E sada , ja sam preko svog externog nabacio jos dosta igara , ali nazalost ne mogu covere ubaciti.
Znam za varijantu kada se nakacim na net , pa da skinem , ali jednostavno ne mogu ovu konzolu da nakacim na net. Probao i zicno i bezicno , on cekira da je povezano , ali nema ip adrese i nema mogucnosti neta.
Da li postoji neki drugi nacin da se ubace coveri? Preko usb-a mozda , ali ne znam kako to odraditi.
Ako neko moze da mi pomogne , bio bih bas zahvalan… I revansiracu se … :heart:

Da ,pronasao sam pitanja i odgovre za ovu temu… Ali nisam nasao nigde objasnjenje za Auroru za varijantu rucnog ubacivanja covera … Ili , ako neko zna sta bi mogao biti problem zasto ne mogu konzolu da nakacim na net?

Odavno FSD ne podrzava LiNK i covere preko neta. Dok ti je ukljucen xbox idi u podesavanja, nadji za mrezu username i pass, posle na kompu u brow**** u polje adrese unesi ip konzole i user i pass. Posle bi trebalo da ima neka opcija za updateovanje covera, ali gde je tacno nisam siguran.

Nije mi jasno kako ne podrzava ja pre nedelju dana drugu ubacivao igrice sve je normalno covere skinuo ?

Hvala druze , probacu to kako si mi rekao …

cekaj jel ne dobija ip ili je ti ne vidis.u svakom slucaju pritisni desni analog kada se upali konzola i u levom donjem pokazuje ip,ili u podesavanjima namesti da stalno pokazuje ip temperaturu i ostalo.ako nece neki cover da skine a hoce danas probao,idi na xboxunity.com i nadji igru,dl cover koji hoces.zatim u brow**** ukucas ip konzole,‘user password’ bi trebalo da bude isti: F3HTTP.kliknes na igru bez covera odes na full box art,navedes gde si skinuo cover,save.

Da ,jednostavno nema IP adrese , kao da nije nakacen na net… Pokusacu to kako si mi objasnio , nadam se da cu uspeti nesto …

Konacno nakacen na net , resetovao na konzoli podesavanja za net , i nakacio se. A sada problem sa coverom ostaje. Ne znam kako na Aurori to da se odradi , ali sad cu da vidim mogu li da nadjem negde.

Evo upravo i to resio. Ostao problem jer za neke igre nema covera da se skine , pa sad da provalim kako rucno da se ubaci