Pomoc, kako ocistiti telefon od virusa

u poslednje vreme mobilni mi ocajno radi,baguje toliko da nmg ni poruku da iskucam. Ekran na dodir slabo reaguje,sam mi otvara aplikacije,sam lista slike a naravno igre je gogtovo nemoguce igrati. Moje pitanje je da li ja sam mogu nesto da mu uradim bez nosenja u servis jer sam factory reset u samom telefonu vec uradio ali nista. A naravno anti virus programi tu ne pomazu. kako da uklonim viruse iz njega?

Kako znaš uopšte da su virusi?

Sent from my LT30p using Tapatalk

Koji telefon. Ako je android onda to znaci da mu je “isteko rok trajanja” Probaj naravno da ga celog resetujes. To dosta resava problema.

Koji virusi? Nije to win pa da ima viruse :wink:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

ajd probaj prvo da ne resetujes nista nego skini program FSTRIM pise u zagradi Lag fix valjda, pa odradi to i resetuj pa vidi sta onda kaze, ako ne prvo jedan factory reset pa sve iz pocetka, ako i dalje zeza, onda je hardverski problem

dzabe kad aplikacija trazi root koji kod mene nije uradjen tako da nista od ove aplikacije

factory reset onda, imas verovatno kesirano dosta stvari pa se ukocio a nema jadan snagu za brze i vise

dzabe kad aplikacija trazi root koji kod mene nije uradjen tako da nista od ove aplikacije.sta sad preporucujes jer ni factory nije uspeo

pa onda je hardverski problem bre

vidi kod nekih znam da pomaze FORMATIRANJE kompletne interne memorije, evo na S2 od druga resilo problem, usporio se bio samo tako i komp ga nije prepoznavao uopste

Reci nam lepo koji je telefon (marka, model, operativni sistem), ovako mozemo do sutra da nagadjamo u cemu je problem.

evo konkretno Alcatel 6030x idol, i imam ga otprilike 8-9 meseci, a android je 4.1.1

od moguca 3 alcatela koja sam uzeo u telenoru, sva tri su crkla!!!

jedan posle 3 meseca
jedan posle nedelju dana
jedan odmah po paljenju hehehehhe

dobio sam nove naravno jer su u garanciji, ali to toliko tromo radi i ima neke bugove i slicno da je smesno sto uopste prave telefone, bolje da rade nesto drugo, prodao sam ih naravno, nikad vise, sve to bilo ono uzmi za 1 dinar zbog ugovora ajd ovako ajd onako, neka hvala caoooo

slicna situacija bro, samo sto je ovaj stvarno fino i glatko radio sigurno jedno 5-6 meseci, a sto je najcrnje ugovor treba da mi istraje jos vise od godinu dana:nono:. ja kao ajd da ne bacam pare na telefon bolje da skupljam za neku next gen konzolu i evo ti sad. no, bas me interesuje kako napredujete sa razbijanjem zastite novih konzola konkretno ps4-a i ima li nade u skorije vreme.dobro nije mesto na forumu ali ajd

pa nije i necemo o tome, kako se napreduje znaces, bice na forumu, sada je nikako

nosi taj tel na reklamaciju onda ko ih sisa, mora da ti srede posto je u garanciji

Au znaci alcatel koska nevidjena, nisam se bavio tom problematikom video sam neke iz MTS i lepo su izgledali i radili.

Ako je hardwareski problem podhitno nosi na garanciju i nemoj se stideti i verovati sve sta ti kazu, sve lepo reci, posto su operateri za tako nesto poznati da zamlacuju ljude …

izvinjavam se greska je bila operateri

to mi jedino ostaje nego sto ce verovatno da me zamlacuju i razvlace mob. po servisima jedno mesec dana da bi mi ga vratili i rekli da nista nisu uradili…

Ne znam za mts, ja sam poslao s3 u vip zbog neke zute linije u uglu ekrana koja se jedva videla. Nakon deset dana dobio telefon sa zamenjenim ekranom plus su mi zamenili lajsnicu oko ekrana i staklo koji su bili oštećeni. Nista nisam platio

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Po pravilu kod ovlascenog servisera za tvoj telefon mozes da nosis uredjaj na reklamaciju mislim da ne treba direktno preko operatera. Proveri kod ovlascenog servisera za taj brand

Sent from iPhone 5

Ja ovim idem malo u off ali vidim da ovim pravcem ide tema…
Naime meni je bio crkao ekran ma xperiji U koju sam uzeo preko MTS-a.
Odneo sam u ovlasceni servis(comtrade) i oni ga popravili u rekordnom roku,jos mi zamenilu i spoljasnost ekrana koja he bila okrnjena od silnih padova…
Tako da postoji mogucnost da te operateri i serviseri ne vozaju za garanciju…
Послато са ST25i користећи Тапаток 2