Pozdrav svima.
Duzi sam lurker ovde i odlucio sam posle duzeg citanja da se castim jednim JTAG-om.
Posle veoma kratkog procesa konzola je stigla i odlucio sam da uzivam u carima iste.
Ali na moju zalost, problemi jednostavno nece da me zaobidju ni u ovoj sferi zivota.
Problemi su sledeci -
Posto nemam externi HDD niti adekvatno veliki flash da prebacujem igre, jedina opcija mi je preko internog HDD-a PC-a.
Objasnjeno mi je da to ide veoma lako po principu ubacis lan kabal > kopiras i gotovo.
PC je registvorao Xbox kao unidentified network ali mi nije dao pristup HDD-u XBOX-a.
Pokusavao sam duze vreme da pronadjem nacin da prepozna Xbox ali PC je jednostavno odbijao.
U medjuvremenu nesto je iskrslo i morao sam da ugasim konzolu.
Kasnije da bih mogao da koristim internet i da vidim savete drugih tj da li neko jos ima ovakav problem, odlucio sam da povezem XBOX sa ruterom, ( na koji su mi vezane ostale komponente u sobi ) da bih mogao imati pristup internetu i kako bih pronasao resenje ovog problema.
Onda sam odlucio da upalim Xbox, ali tu se desio drugi problem.
Sad kada upalim konzolu, jedino sto prodje je Xbox uvodna animacija i to je to… nece da uloguje account, niti da pokrene CFW.
Ugaso sam konzolu, pokusao ponovo ( ali sam ovaj put opet iscupao iz rutera i direkno poveza sa PC-em ) , ali opet isti problem… samo se zaglavi na belom Xbox ekranu , gde mi prikazuje animaciju logo i to je to …
So generalno problemi su sledeci : 1.Kako prebaciti igru sa internog HDDa na XBOX ( tj kako naterati da se prepoznaju )
2.Kako naterati konzolu da bootuje account i pokrene CFW?
3.Da li je konektovanje na net mi nesto ucinilo sa konzolom?
U pitanju je Falcon revizija XBoxa , koja je odavno banovana sa Xbox Live-a