hocu da kupim xbox samo su problem finansije na svasta sam nailzio cak se i razmisljao da kupim neku za 1000 dinara pa da poravljam jer nemam novce za citavu no posto vidim da ima svasta bas na kp, reko da pitam ovde i da mi kazete sta mislite o ovom :
ima i dosta drugih i svakakvih konzola problem je sto se nikad nisam susreo sa istom i ne znma najbolje sta i kako sa njom pa zato reko da pitam, isto me zanima cipovanje ako nema kao sto mislim da nemaju se radi kako se radi da li moze sam da se odradi ako je softverski ili mora da se plati, hvala
Za 1000din nemas konzolu koja valja ispod 100€ mozes samo kosku da uzmes i neces se dugo igrati. Pogledacu ujutru sta si pronasao ali ne verujem da je nesto dobro ako je povoljno, pogotovu sto za 24h ode ono sto valja.
Ni jedan ni drugi. Oba su stari Fat modeli koji su poznati po kvarovima. Trazi Xbox 360 Slim, oni su najbolji po pitanju hladjenja, kvarova, buke i ostalih gluposti. Jes’ da nema nijedan ispod 150-160e, ali barem nije macka u dzaku.
okej a sto se tice ps3? isto ili ? planiram komp da prodam i uzmem konzolu recimo zato pitam ako ne sad barem za ubudce da znam jer bez “pirata” ps4 i one mi ni ne padaju na pamet
ma mogu sve salim se planiram da uzmem laptop neki, a onda mi je ps3 bolje resenje za njega nema rezanja igrica a i xbox ako bi uzeo uzeo bi da ne rezem nego ovo sam pitao da kupim nesto jeftino ali ispada da se ne isplati i to je kraj, kolko para tolko muzike…
bez 200e spremnih za avanaturu sa konzolom ni ne pomisljaj da kreces u taj svet, eto tako, vrlo prosto, naravno sve sto nadjes za ispod 200 racunaj da si na konju
@Mijalkocar
PS3 ti je skuplja varijanta za kupovinu nego xbox360…
Novi modeli mogu samo hardverskim chipom da se hakuju i to je 120€.Sta mislis koliko je konzola ako je toliko hack???.A ove sa downgradeom su poprilicno izigrane posto su napravljene pre 2011 god…
Za malo para neces nista dobro naci,sem da neko nije u gadnoj frci za kintu…