Poll: Da li ćete uzeti Scorpio/Neo i zašto ?

Zanima nas kakav je stav forumaša po pitanju midgen najava. Pa izrazite se i možete ostaviti obrazloženje zašto se glasali da uzimate ili ne uzimate ili zašto se još niste odlučili :slight_smile:

  • Da
  • Ne
  • Nisam još odlučio

0 voters

Scorpio of course, day 1. Ili day 0 ako je moguće. Iako će igre biti u stabilnijem fps-u i boljoj rezoluciji, ono što mi najviše trenutno smeta su brzina OSa i loading times, što bi toliko brza mašina trebala da ostvari. Takođe mogućnost da Scorpio bude VR ready u partnerstvu sa Oculusom i Vive je bonus ako mi se bude ulazilo u VR vode.

Sa hardverske strane, bilo bi super da ispravljač bude unutar konzole, kao Xbox One S i imamo pobednika.

Mislim da ne, tačnije bar ne za sad, jer mi je u planu PS4 negde krajem godine. Ali nikad se ne zna, pitanje je i do kada će potrajati ova mid-gen generacija, ako bude potrajala dovoljno dugo, možda i budem uzeo neku od konzola, iako mi se čini da za tim neće biti potrebe jer će sve sa Scorpia biti i na PC, a sve sa Neo-a i na PS4, no one gets left behind hehe. :smiley:

Ne.

Bolje mi uzeti PC ovaj put. I svaki sljedeci.

Zasad ne, jer jos cekam da mi neko od njih objasni zasto da ih uzmem tako brzo posle kupovine ove generacije. Ako budu iste igre samo s ostrijim linijama, hvala ali ne hvala. Al nekako ne verujem da su samo zato pokrenuli ogromne lance proizvodnje.

Neo radi stabilnijeg fps-a u VR-u mi vec ima vise smisla, ali to je onda sve zajedno preskupo.

Tako da ne znam. Obozavam tehnologiju i lepu grafiku, ali mi cela situacija i dalje ne lezi kako treba. Ko sto sam jedno pet puta dosad rekao, nemam pojma sta rade.

2 Likes

Neću uzimati ni jedan ni drugi, jer uglavnom igram igre koje nisu grafički intenzivne i koje verovatno neće imati nikakav benefit od novog hardvera. Da već imam PS4 ili One pre bi uzeo novi PC ili NX.

u potpunosti sam zadovoljan sa ovim ps4 sto imam tako da ne vidim zasto da uzimam novi

Verovatno cu uzeti nesto,a sta i kada to ni sam ne znam,ima vremena nisam jos ni ovu gen izgustirao ko svet :laughing:

Verovatno i to obe. Neo odmah nakon izlaska. Ako naidje neki dobar deal za manje od 300e bice tesko odoleti i Scorpiu. Svaki put upadnem u istu zamku. Xbox one se pokazao super za sada, pamticu ga po Forzi Horizon 2. A ako znamo da ce se sve XO kupovine i nalozi preneti na Scorpio odluka je tim laksa. Svidja mi se da imam izbor, pretplate sa “besplatnim” igrama, akcije i deljenje naloga. Ne zaboravimo i NX. Nekako su svi vrlo lezerni oko toga kao da Nintendo ne postoji.

Jedno veliko NOPE. Želim da vidim više od jedne koristi, a to je po meni bolja grafika. Brzina os-a mi uopšte ne smeta na trenutnoj konzoli. Nemam 4k tv i trenutno ne planiram da ga kupim. Samo nek izlaze iste “ekskluzive” i za XO i ja zadovoljan. A ako odmah počnu da kenjaju i igre da izbacuju samo za Scorpio, okačiću džojstik o klin.

1 Like

Ne planiram da kupim ni novi ps4k niti 4k tv, zadovoljan sam ovim sto imam. Iste igre ce izlaziti imza ps4, tako da me veca rezolucija i koji fps uopste ne zanimaju, dobro mi je i ovako.

Ne vidim potrebu ni “obicne” konzole da uzmem a kamoli nove nabudzene gluposti za sisanje ovaca

Moj odgovor se krije u temi “koliko imate vremena za igranje”
Da mi je neko pokloni nema svrhe :slight_smile:
Prvu sledecu konzolu kupujem kada mali stasa da mi skace po mozgu da je kupim :smiley:

Verovatnu hocu, pitanje samo kad. Sigurno necu pre nego prodam konzolu koju imam. Mada stvarno treba da vidimo konzole in action (i koja je razlika) da bi bez grize savesti mogli ovako da pisemo.

Sada mi i ovo pitanje deluje teze nego pre skoro, pogotovu sto sada znatno manje igram pa mi ovaj hobi deluje visak i luksuz, a sincic ne trazi bolju grafiku. I dalje cekam taj trenutak kada me nece privuci da mu otmem kontroler iz ruke.

Uzeću škorpiju naravno ali ne na izlasku

Uzecu nesto sigurno,ali ne odmah ,prvo da izadje neka igra da vidim da li ima smisla sve to.