Poklanjanje igara stiže na Xbox Store

Dakle uskoro, kada update izađe iz Preview programa, dobijamo opciju da poklanjamo igre prijateljima, što verujem da je super opcija za one koji se pate sa plaćanjem ili jednostavno da na ovaj način uvučemo nekog da sa nama igra omiljene igre.

3 Likes

To je to a ja sam skapirao da ces moci i iz biblioteke da poklonis nekom igru kad ono samo nove!

I ja pomislio poklonis svoju igru, to bi bila fora koja bi probila xbox sa funkcijama al ehej to je MS nece to da bude.

Jos jedan plus za MS…Samo neka tako nastave(sto se mene tice), mozda me i kupe skroz na njihovu stranu…

Btw. Sada mi je PS4 primarna konzola XO sekundarna :slight_smile: , ma da iskreno niti nemam vremena za dvije konzole, godine lete…

Ah to bi bilo cool samo što bi onda pala prodaja digitalnih verzija igara.

@robotnjik posle meni palo ah da se MS odrekne kolaca da neko dvaput kupi igru, neee :slight_smile: ko zna koje share varijante bi smislili, prodaje licenci… ima ime M$ sa razlogom.

1 Like

Nisam siguran da li postoji ijedan digitalni store koji ima takvu opciju. Ne znam kako tačno Share radi na Steamu pa ne mogu 100% da tvrdim iako tamo ima ova Gift opcija koja radi na identičan način kao ova na Xboxu. Ne znam zašto bi to bilo samo za MS karakteristično da su pohlepni kad ni ostali ne nude tu opciju. Drugo, pitanje je kako bi izdavači reagovali na tako nešto i sami bili uskraćeni za još veći deo kolača.

1 Like