Putin ce da zabrani Pokemon GO u Rusiji.
Agencija koja je napravila igru je u Vlasnistvu CIA i oni su finansirali igru. Plus sto u onim pravilima koriscenja sto niko ne cita.Pise da sve sto kamera snimi oni imaju pravo koriscenja i moze biti iskoristeno na sudu protiv nas
Ovoj zabrani pridruzila se i Kina Valjda.
Kazu bilo kakava informacija da im treba sve sto treba jeste da stave pokemone na tu lokaciju i milioni ljudi ce da idu i snimaju. Dobra fora skroz.
Kina i Rusija su poznati bastioni demokratije i ljudskih prava.
Za razliku od onih preko bare, oni su zlato.
[quote=“padawan, post:13, topic:11058, full:true”]
Ja juce “ulovio” vise od deset dok sam bio u taxiju a onda u busu kasnije. Motorna vozila su izgleda najefikasniji nacin da se ulove. Ne znam zasto bi to neko radio peske, ali…
[/quote]Nope nope, nije istina. Sto bi se reklo peske i polako, nema nista od lova ako ides sa autom,dokazano, verovatno(ja bi rekao i sigurno) kada su radili igru programeri su na to i racunali, posto igra onda tu gubi svaku draz i namenu - za sta je i namenjena.
Dokaz : Jucer sam bas isprobao da se uverim, znaci na duzinu kolima od oko 8 km ulovio sam samo 4 pokemona, onda smo isli u setnju otprilike i na duzini od oko 2 km ulovio sam ih preko 10 komada, + ne racunam na one koje sam trebao kao juriti, mozes misliti kako bi isao - jurio (ja) za njima
. Izgleda da je sve to lepo ustimano, na nacin da ides malo brze(auto) manje ih nalazis, tacnije ako vozis puno brze neces uloviti niti jedan(u mom slucaju). Sto sporije ides u ovom slucaju peske ulovis pjuuuno vise, sto je po meni i ok, onda bi svako lepo - uvali se u kola(sto dodje skoro isto kao kuci za TV-om) i lovi, sto uopce nije poanta ove igre. Da najbolja fora mi je bila stanem na pivo, pijem pivo nakon par minuta evo ga jos jedan uz pivo
Malo je reci zlato
Samo mi reci kako uljucujes kameru? Meni je po defaultu ukljucen samo GPS. :S
Stoji mi u items-u kamera ali kada hocu odabrati mi izbaci “this item cant be used here” , isto tako i za pokemon ball mi nekada izbacuje “this item cant be used here”, ne znam stvarno niti ja.