Pojavili su se Achievementi za San Andreas na X360

Kao što naslov kaže, možda će biti neki Remaster ili slično, jer je povučena i PS2 Classic verzija sa EU PSN i sa Xbox Classic liste. Takođe je bilo promene u Steam registrima za tu igru.

Evo lista Achievementa: http://www.xboxachievements.com/game/grand-theft-auto-san-andreas/achievements/

Igra se pojavila 26.10.2004, tako da je veoma moguće da je u pitanju remaster ili re-release :slight_smile:

Volio bi je ponovo zaigrati sa novom grafikom :slight_smile:

Najbolji gta po meni, ne racunajuci 5-icu. :slight_smile: Koja su to vremena bila, i prica, i lik i sve… :smiley: Sada kad sam igrao gta5 i kada je bila misija u Grove St. ja odmah otrcao da nadjem CJ-evu kucu i da vidim kako izgleda… :smiley:

Potvrdeno.

Izvor: GTA: San Andreas Really Is Coming to Xbox 360 - IGN

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Extra, samo se nadam da ce i malo texture da srede i sl, da ne bude samo hd remake i poboljsan draw distance. :slight_smile: Ali lepa vest. :slight_smile:

Ne bi rekao da će nešto preterano da poboljšaju, ipak treba da ostave mesta za Anniversary Remake :stuck_out_tongue: Ali je čudno da je samo na 360… Ni na PS3, PS4, XO, PC, samo 360… I to digitalno…

Pa only for x360 :wink:

Pojavila se sad. Igra košta 3.74$, “teška” je 2.05GB. Evo i par screenova iz igre:

Nadam se da neće biti onih problema sa regionom kao na ea igrama.
Nema da se kupi na uk nalogu

Послато са XT910

I kakva je igra? Mislim jel su poboljsali ista sem rezolucije? Iskren da budem ocekivao sam neke HD teksture i tako te stvari.

Ko je igrao ovo na dan izlaska zna da je ovo najbolji GTA ikad. Kakva cetvorka i petica. Kad se samo sjetim… Eh te uspomene.

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Kad se samo setim Cataline … :smiley:

Iskreno nisam ni znao za cenu tako da sam pretpostavio da ce malo nesto nadograditi pa ce cena biti oko 10e, a racunajuci da je SA hit i jedna od najboljih GTA igara to bi se komotno nadoknadilo brojem kupaca.

Ljudi, igra i jeste nadogradjena, ali nije valjda da ste ocekivali grafiku na nivou GTA V? Secate li se da je u decembru 2013. izasla remaster verzija igre za iOS, Android i Kindle Fire, u januaru za Windows Phone, i u maju za Amazon Fire TV? Ta igra zaista ima poboljsane teksture, neke efekte, odsjaje, draw distance (prosto je neverovatno da danas na telefonu furas igru za koju ti je pre 10 godina bila potrebna azdaja od kompa). E pa TA ista verzija je sada prebacena na X360.

Kupio i mislim da vrijedi opet da se odigra a i cijena je stvarno nikakva,meni su odmah proradile emocije jer sam proveo dosta vremena uz ovu igru :slight_smile:

Više bi voleo Vice City, jer mi je on u duši više nego SA, mada je i ovo super, sledeći put kad budem kupovao igre, ovo uzimam :slight_smile: