Kao što naslov kaže, možda će biti neki Remaster ili slično, jer je povučena i PS2 Classic verzija sa EU PSN i sa Xbox Classic liste. Takođe je bilo promene u Steam registrima za tu igru.
Najbolji gta po meni, ne racunajuci 5-icu. Koja su to vremena bila, i prica, i lik i sve… Sada kad sam igrao gta5 i kada je bila misija u Grove St. ja odmah otrcao da nadjem CJ-evu kucu i da vidim kako izgleda…
Ne bi rekao da će nešto preterano da poboljšaju, ipak treba da ostave mesta za Anniversary Remake Ali je čudno da je samo na 360… Ni na PS3, PS4, XO, PC, samo 360… I to digitalno…
Iskreno nisam ni znao za cenu tako da sam pretpostavio da ce malo nesto nadograditi pa ce cena biti oko 10e, a racunajuci da je SA hit i jedna od najboljih GTA igara to bi se komotno nadoknadilo brojem kupaca.
Ljudi, igra i jeste nadogradjena, ali nije valjda da ste ocekivali grafiku na nivou GTA V? Secate li se da je u decembru 2013. izasla remaster verzija igre za iOS, Android i Kindle Fire, u januaru za Windows Phone, i u maju za Amazon Fire TV? Ta igra zaista ima poboljsane teksture, neke efekte, odsjaje, draw distance (prosto je neverovatno da danas na telefonu furas igru za koju ti je pre 10 godina bila potrebna azdaja od kompa). E pa TA ista verzija je sada prebacena na X360.