Podnet zahtev za Half Life 3 Trademark

Moze im se, ogroman broj pc igraca slave gabena kao boga i oca pc gaminga. Za valve se zna da njihov kljuc uspeha lezi u iskoriscavanju prilika a ne stvaranju istih. “Podarili” su nam vrhunski team fortress 2 i dotu 2 besplatno, bez ikakve diskriminacije free igraca, steam community komponente, tojest socialni aspekt stima koji itekako valja, uskoro ce i family sharing, zatim nenormalni popusti i akcije.
Sve to je dovelo do toga da je valve jako popilularan i uspesan u pc svetu, niko ih nece bojkotovati, nemoj da se nadas

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Ma za Valve ne postoji ni jedna losa rec, kao sto Djole rece, kompanija koja ne grabi samo pare, vec daje i igracima + promovise Linux…

Steam, popusti itd…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

A o akcijama na steamu dovoljno govori da imam 180 igara, a ukupno sam ih platio ko dva originala za xbox 360 :smiley:

Vi treba da razdvojite u razgovoru Steam i Valve.

Jeste da bez jednog nema drugog, ALI mnogi od vas trpe ovo pod***vanje od strane Valvea upravo zbog Steama. Jeste Steam dobar, ali ovo direktno popiavanje po ljudima koji cekaju igre je neverovatno. Nije samo stvar u Half Life 3, gde je Portal 3, L4D3? Od ove 3 navedene igre mene iskreno interesuje samo Portal 3, za ostalo me baš briga više, ali, ovim tempom, nijedna od ove 3 igre neće ugledati svetlost dana, ali nema veze, tu je Steam, pa je sve oprošteno. Zar ne?

A sto je popisavanje, je si ti ili ja ili neki treci mozda platio unapred za igru, pa te zato nervira Valve. Ne shvatam takvo razmisljanje, njihovo je pravo da prave igru koliko godina zele i da cute o tome, pa cak i da izbacuju hoaxe, ako to uopste radi Valve, sto ne verujem…

Ne prave oni jedini igre, pa da nemas sta da igras :wink:

Jer ne može tek tako bilo ko da podnese zahtev za Trademark, pogotovu za već postojeće franšize. Zovi kako hoćeš, ali je ovo smešno, kao ono kada je neko “slučajno” slikao radno mesto na kome se video neki memo o L4D3 i Source 3, jer je neko ostavio otvoreno u brow****… Ma važi…
I ta opsesija sa brojem 3, tj. njegovo nepostojanje, ubacivanje broda iz Half Life u Portal 2 i ostali hintovi… Ako to nije trolovanje, onda ne znam šta je… Jednostavno, neka izbace tu je*enu igru i da teraju dalje, da možemo da čekamo narednih 10 godina za TF3, Portal 3 i L4D3, koje ćemo igrati na PS5 i X2 ili kako god se budu zvali
A možda sam i ja samo malo poludeo od svih gluposti, ko će ga znati :smiley:

Da zezaju, zezaju, ali ne mozemo poreci sta su uradili za pc gejming.

Btw kad ste vec kod steam-a tenutno ima bioshock infinite za 17e dok su bioshock 1 i 2 za po 5e :rock:

Ma to je mnogo, imao si juce Half Life 2 za 1.74e omg, pa to 200 dinara :smiley:

Haha, nisam primetio, moracu da uplatim koji dinar na steam wallet

Ja sam imao para na racunu, ali sam potrosio, moracu opet da uplatim, da sam juce znai da ce biti, ne bih razmisljao. Ali svejedno ce biti popusta, za novu godinu i po 90% :slight_smile:

Jedno pitanje i molim vas da se ne uvredite, ali zasto uopste kupovati na steamu igre koje mozete za xbox besplatno nabaviti?

Jer su igre prakticno besplatne, a odlicne. Mi ne praktikujemo pirateriju jer za inat ne dajemo pare za igre, vec zato sto su igre u odnosu na plate mnogo skupe. Kad se nadje ovako na popustu, i ja poneku koja ima dobar mp kupim :slight_smile:

Lepo, jer nekad imaš igre koje koštaju manje od jednog Verbatim DL Diska, a tek na Humble Bundle, gde za jedan dolar kupiš 5-6 igara, zašto da ne?

Humble bundle je vrh, uzeo sam ja mislim devetku i odusevio se sta sam sve dobio za 500 djunti. (Bastion, Fez, Ftl, Limbo, a virus named tom, mark of the ninja, eets, brutal legend…)

Sto je-je, da su im cene malo nize vise nas bi kupovalo igre. :slight_smile: Zar Humble bundle nisu samo indie igre? :slight_smile:
Ja nazalost i da kupim neku od boljih igara ne bi je mogao poterati, graficka samo sto ne rikne. Mada imam placeni Minecraft, igramo ga i devojka i ja. :slight_smile:

Jok, ja za $4.75 sa Humble Bundle dobio Battlefield 3, Dead Space 1 i 3, Burnout Paradise, neke Simsove i Medal of Honor.

Moracu da vidim da uzmem bar jednom. :slight_smile: Aj sad da ne off-ujemo temu vise. :slight_smile: