Znači, odličan deal onda.
Nisu problem remakeovi, ima tu dobrih stvari, samo je pitanje ko će da pravi te igre, Konami je raspustio sve developere. Platiš nekoliko milijardi, dobiješ strava IPs ali onda treba da prođe par godina i dodatnog ulaganja da bi se pojavile prve igre. Sony mahom kupuje uhodane stvari.
Da, sami IP-jevi vrede. Ne znam kakva je situacija sa developerima, doduse. Talenat je ipak vredniji od IP-jeva. Ali Silent Hill, Metal Gear, Pro Evo… Moze haos da se napravi sa tim uz mudro vodjenje i ako batale sudske sporove sa Kojimom.
Link za Live večeras od 22h:
Šta sad ni Youtube video embedding ne radi?
Ovo je link za Live, to nikad nije ni moglo da se embeduje… Kad počne bilo kakav stream na linku, onda će moći da se ugradi u forum.
Bilo bi dobro za Mk1 , ali gameplay tek u junu
Ne verujem im ništa dok ne vidim svojim očima Twitter brigada samo roka hype, a masa se pali ko šibica…
Silent Hill 2 gameplay, to pisite. ostalo , videcemo. Iskreno, voleo bih da vidim Wolverine gameplay.
Ja imam velika očekivanja, ne smem ni da kažem. A biću razočaran na kraju.
Mene Miles smorio, more of the same a ipak losije od originala. Tako da, okej, voleo bih da vidim neki next gen gameplay i kako izgleda Venom ali wolverine je ono sto hocu da vidim. I pitanje svih pitanja dal ce igra biti R rated ili nece.
Zanima me kako će da urade da se Wolverine kreće kroz grad. Spajdi ima mrežu pa je gotivno preletati. Nadam se da nije kao u Gotham Knights da samo skakuće nešto. Mada ni ne vidim drugi izbor.
Arkham-like wolverine i jake devetke na sve strane. Mislim na asylum deo
I dalje najjača trilogija (mada ni Arkham origins nije loš) i najjača superhero igra ikad.
Spiderman 2 izlazi ove godine, neće Insomniac da skreće pažnju sa toga Wolverinom.
Kontam da će zagolicati maštu nekim kratkim tizerom.
Imal negde 4K stream? Ili ce biti u 1080p
Možda Twitch?
Na YT standard 1080p