PlayStation Showcase Wednesday, May 24

Ljudi postave previsoka očekivanja i šta god da bude njima je fail. Ja sam očekivao samo Spajdija, to dobio, zadovoljan vidjenim, pada pre-order. A šta planiraju za 2-3 godine me ne zanima.

1 Like

Lik je profesionalni troler. Zajebo je i mene :joy:

Zato sto si pre svega jedan veliki gospodin! :saluting_face:

1 Like

Znamo sta niko sigurno nije ocekivao, nove slusalice.

Prosli put smo dobili Mancester United Metavers i… automobil.

Meanwhile in Serbia :grin:

4 Likes

Moram samo da kazem da sam ovako nesto probao na ipadu pro i kvalitet je brutalan. Nikada kvalitetniju sliku u zivotu video nisam. Tako da taj striming zapravo radi jako fino. Naravno Q nece nikada biti ipad, ali nema veze.

1 Like

Sek’o si joypad-e? :thinking::grin:

Ne vidim poentu ovakvog uređaja, kad stream već funkcioniše preko ps remote na windows/android/mac uređajima.
A ima i ovakvih čuda pun qrac

Sad će da ugase ps remote ili da ga strpaju u neku pretplatu, ali sa ovim uređajem će biti free :joy:

1 Like

Izgleda da će na Summer Game Fest biti objavljeno par novih igara. Od toga jedan PC port (verovatno Ratchet n Clank) :woman_shrugging:t2:

Je li ovo ujedno znaci da nece biti ni nova verzija PS5 ove godine?

Ko to zna? Ko to sa sigurnošću može da potvrdi?

Sta ste zapeli za novu verziju…

2 Likes

Mislim da nova verzija nece skoro. Bar ne jos dve godine sigurno. Tek su se ljudi sad dohvatili petice po normalnijim cenama. A i igara generalno jedva i da ima koje preznoje i ove konzole svojom grafikom. Nezavisno od toga sto su neoptimizovana djubrad u vecini slucajeva pa se konzole preznoje zbog toga :joy:

1 Like

Kome to treba, lepo neka za 2-3 godine izbace novu generaciju i ćao. Ovako će biti ista priča kao na prošloj, razvlačenje u beskaj i kuknjava kako je starija kljakava konzola kriva što nova ne može :joy:

3 Likes

PS4 pro je najavljen kad je bilo ocigledno da se klot ps4 muci s naprednijim igrama. PS5 jedva da je razmahao krila, ne znam dal ima 5 igara sveukupno koje mogu da ga preznoje. Tako gledano, hardver refresh mi malo deluje ko trcanje pred rudu.

S druge strane, u poslednje vreme 4k 60fps sve vise deluje ko fatamorgana. Ratchet, Horizon i ostali 1st party teskasi pokazuju da jeste moguce dobiti i jare i pare, al ostali developeri ocigledno nemaju te resurse. I onda nisi pametan jel masina slaba ili programeri ne umeju.

S trece strane, sad imas full raytracing patch u pc verziji cyberpunka, e to je tek milina videti, a nesto ne verujem da je PS5 u stanju s tim da se nosi.

Na kraju sam svasta ispricao a nista rekao. :upside_down_face:

7 Likes

Sa tim ne bi bio u stanju da se nosi ni Pro, a da mu cena bude 500-600€, koliko bi ljudi očekivali.

Ne bi me čudilo iskreno. Ovako ide do 1080p, ali mp bar na nba2k je neupotrebljiv od silnog laga.

Hajp za Marathon je tu. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ide GaaS :woman_shrugging:t2:

ja isto dodao par recki na tih 13+ miliona – ne zato sto me uzbudjuje GaaS (stavise), nego zato sto izgleda tako kul.

edit – ima i to sto je marathon jedina ‘nova’ igra, sve ostalo nastavci rimejkovi remasteri