Ljudi postave previsoka očekivanja i šta god da bude njima je fail. Ja sam očekivao samo Spajdija, to dobio, zadovoljan vidjenim, pada pre-order. A šta planiraju za 2-3 godine me ne zanima.
Lik je profesionalni troler. Zajebo je i mene
Zato sto si pre svega jedan veliki gospodin!
Znamo sta niko sigurno nije ocekivao, nove slusalice.
Prosli put smo dobili Mancester United Metavers i… automobil.
Moram samo da kazem da sam ovako nesto probao na ipadu pro i kvalitet je brutalan. Nikada kvalitetniju sliku u zivotu video nisam. Tako da taj striming zapravo radi jako fino. Naravno Q nece nikada biti ipad, ali nema veze.
Sek’o si joypad-e?
Ne vidim poentu ovakvog uređaja, kad stream već funkcioniše preko ps remote na windows/android/mac uređajima.
A ima i ovakvih čuda pun qrac
Sad će da ugase ps remote ili da ga strpaju u neku pretplatu, ali sa ovim uređajem će biti free
Izgleda da će na Summer Game Fest biti objavljeno par novih igara. Od toga jedan PC port (verovatno Ratchet n Clank)
Je li ovo ujedno znaci da nece biti ni nova verzija PS5 ove godine?
Ko to zna? Ko to sa sigurnošću može da potvrdi?
Sta ste zapeli za novu verziju…
Mislim da nova verzija nece skoro. Bar ne jos dve godine sigurno. Tek su se ljudi sad dohvatili petice po normalnijim cenama. A i igara generalno jedva i da ima koje preznoje i ove konzole svojom grafikom. Nezavisno od toga sto su neoptimizovana djubrad u vecini slucajeva pa se konzole preznoje zbog toga
Kome to treba, lepo neka za 2-3 godine izbace novu generaciju i ćao. Ovako će biti ista priča kao na prošloj, razvlačenje u beskaj i kuknjava kako je starija kljakava konzola kriva što nova ne može
PS4 pro je najavljen kad je bilo ocigledno da se klot ps4 muci s naprednijim igrama. PS5 jedva da je razmahao krila, ne znam dal ima 5 igara sveukupno koje mogu da ga preznoje. Tako gledano, hardver refresh mi malo deluje ko trcanje pred rudu.
S druge strane, u poslednje vreme 4k 60fps sve vise deluje ko fatamorgana. Ratchet, Horizon i ostali 1st party teskasi pokazuju da jeste moguce dobiti i jare i pare, al ostali developeri ocigledno nemaju te resurse. I onda nisi pametan jel masina slaba ili programeri ne umeju.
S trece strane, sad imas full raytracing patch u pc verziji cyberpunka, e to je tek milina videti, a nesto ne verujem da je PS5 u stanju s tim da se nosi.
Na kraju sam svasta ispricao a nista rekao.
Sa tim ne bi bio u stanju da se nosi ni Pro, a da mu cena bude 500-600€, koliko bi ljudi očekivali.
Ne bi me čudilo iskreno. Ovako ide do 1080p, ali mp bar na nba2k je neupotrebljiv od silnog laga.
Ide GaaS
ja isto dodao par recki na tih 13+ miliona – ne zato sto me uzbudjuje GaaS (stavise), nego zato sto izgleda tako kul.
edit – ima i to sto je marathon jedina ‘nova’ igra, sve ostalo nastavci rimejkovi remasteri