Kada smo raspravljali o Panasonic Jungle prenosivoj konzoli spomenuo sam da Sony Ericsson “radi” na spajanju mobilnog telefona i PSP-a tada je to bilo nagadjanje al izgleda da je ipak istina!
Pogledajte i sami :
Specifikacija :
Android 3.0 OS
1 GHz Snapdragon procesor
512 MB RAM-a
1 GB ROM
3,7-inčni do 4,1-inčni ekran nepoznate rezolucije
Slazem se Iako je PSP go sad pojeftinio ovo bi moglo biti “for real”. S obzirom da je Android 3.0 ne vjerujem da ce biti vise podataka o ovome do iduce godine al ko zna…
Ako se ispostavi da ce ovo biti “real”, krenuce tu masovna medijska kampanja samo tako… Samo me plasi da se ne zajebu kao Nokia N-Gage Mesanje mobilnog telefona i rucne konzole… Hmm… Videcemo sta ce smisliti ludi japanci
Ideja je dobra a i govorimo o Sony Ericsson-u. Dobar mob. + prenosiva konzola (PSP) = BINGO! Ako izadje bice mi jako drago sto nisam uzeo ove godine PSP a i mob. bi trebalo promjeniti (Nokia N82) pa bi ovo bilo idealno
I da uzmes PSP, (Nikako ne GO ) Npr. 3004, nikako ne bi pogresio… Meni je nekako uvek mob bio za razgovor, sms, net i to je to… PSP je stvarno vrhunska stvarcica… Narocito za putovanja, wc solju + sto ima brdo emulatora… Nema vece srece nego igrati sve stare, dobre igre sa SNES-a, NES-a, Genesis-a i sl… Imas da se nacekas tebra i to puno Ta N82 ti nece ni 70e vredeti
Buraz N82 mi je najbolji tel. koji sam ikad imao a imao sam ih (kao ti konzola )… nisam bas upoznat s PSP-om mada sad kad mi rece za te emulatore ako sta naleti mozda uzmem al da se vratimo na ovu temu : WAUUUU TELEFON + PSP