PlayStation Now $9.99 Monthly; GTA V, God of War, Uncharted 4

PS Now sam probao kada je bio 7 day trial. Bio je okej, s tim ĆĄto sam najbolji kvalitet igranja usled očajne internet konekcije imao na kompu. Preko konzole je često dolazio pad kvaliteta rezolucije. Npr. Homefront Revolution gotovo nikako nije mogao da radi u 720p na konzoli dok na kompu nisam imao tih problema. I jel ovo sniĆŸen na 9,99$ jer mi se neĆĄto čini da je pre bilo 19,99$ mesečno?

Taman kad ubace LoU2 da uzmem mjesec pretplate za PC, da ne bacam pare na konzolu zbog jedne igre. :slight_smile:

Jedno 2023 kad izadje ps5 remaster :rofl:

Znaci moze 7 dana trial i samo 6ti se odjavim?
Da isprobam taman GOW na pc.

Ja sam preko PC-a aktivirao tada sedmodnevni trial. Kad je istekao viĆĄe nisam mogao da udjem ni preko PC-a ni preko konzole. Nisu mi ni prilikom aktivacije ni posle traĆŸili da unesem sredstvo plaćanja za nakon isteka trial perioda.

Na koju adresu si isao? Ja sam isao UK, i trazi karticu ili paypal. Pokusavam oboje ali nista ne prolazi.
Mora li vpn?

Bukvalno sam seo za PC, logovao se na store.playstation.com, otvorio PS NOW, 7 day trial, add to cart i to je bilo to.

1 Like

Ne moĆŸe, traĆŸi da dodaĆĄ paypal ili karticu.

Znam sigurno da tada niĆĄta nisam dodavao, i da sam isto uradio nakon sedam dana kod druga čiji nalog koristim kao primaran za neke druge igre i isto je proĆĄlo. Evo upravo sam uĆĄao na account i uopĆĄte nemam nikakav paymant method dodat. Znam da su ranije a i sada traĆŸili da imaĆĄ taj metod plaćanja nakon trial perioda, ali kaĆŸem tada je iz nekog meni nepoznatog razloga dozvolilo da probam trial bez dodavanja kartica.

Meni ne prihvata pp ni karticu, treba li vpn ili nesto drugo?