Na zahtev korisnika uveli smo zaseban deo koje je posvecen PlayStation 3 i 4 konzolama, kao i portable konzolama VITA i PSP. Takodje uveden je i PC deo za hardver, softver i naravno igre :).
Tako da sada sva diskusija vezana za ove stvari bice u delovima posvecenim za to. Naravno i dalje nam je XBOX primarna platforma ali bilo je i vreme za malo prosirenje kako bi izasli u susret i korisnicima koji koriste PS i PC.
Sećam se kada je imalo samo 2 dela i 3 foruma - vesti, hardware & software i offtopic. Baš se proširila ‘‘republika’’, šta foruma ima sad da bi sve te teme bile u nekom redu
U sustini, tih tema bilo je stvarno puno i bilo je logicno da dobiju svoje podforume, sve je vece interesovanje xbox gamera za PC i Playstation, tako da smo samo ispostovali trend i potrebu za boljom organizacijom
Sve je vece interesovanje gamera da odigraju sve sto stignu na svim platformama jer nema sve na svim platformama… Nesto je na xbox nesto na ps nesto na pc… A svi smo mi ovde gameri
Ko sto je receno tih tema je bilo dovoljno i jos davno ali cekao se odredjeni trenutak kada ce se to desiti.
Sada imate sekcije za sve uredjaje.
PS: Pazite gde pisete
Ovo mesto je preraslo odavno forume i podforume,mi smo ovde postali svakodnevna društvena zajednica kad posetim ovo mesto obavezno dvaput dnevno ono mi dođe kao kad odem kod dobrih drugara da vidim šta se radi i šta ima novo !
Gde me pogodi gde sam najtanji ,a ko za maler nikako da se pojavi bar neki Uniban program pa da se odbanujem i pređem u legalu napravim totalni zaokret jer jedino tako mogu biti 100 % bezbedan.
i smoris se posle 2 dana igranja online… onda izadje nesto novo tebi se priigra a ono mosa moras da das 40-50e za igru… prezalis nekako i to opet igras smoris se za 2 dana, ono izadje nesto novo opet 40-50e e odna ti pukne film vise :D, da svi imamo platu po jedno 3k evra i da nas briga za nove igre i pirateriju, samo da furamo originale pa bre svi bi bili happy… ali nazalost surovija je realnost
off topic neka stane ovde ja se izvinjavam sto sam naceo to…
Pazi @breb kada odbanujes konzolu ona moze na PSN sa novim profilom, sony ne banuje console ID kao microsoft znaci nije potrebno menjati. Ovo su informacije koje sam ja izvukao iz konteksta i po forumima, mozda se to promenilo ali te nista ne kosta da probas.