Playstation i PC - Novi podforumi

Na zahtev korisnika uveli smo zaseban deo koje je posvecen PlayStation 3 i 4 konzolama, kao i portable konzolama VITA i PSP. Takodje uveden je i PC deo za hardver, softver i naravno igre :).

Tako da sada sva diskusija vezana za ove stvari bice u delovima posvecenim za to. Naravno i dalje nam je XBOX primarna platforma ali bilo je i vreme za malo prosirenje kako bi izasli u susret i korisnicima koji koriste PS i PC.

XBR Admin Team

Sećam se kada je imalo samo 2 dela i 3 foruma - vesti, hardware & software i offtopic. Baš se proširila ‘‘republika’’, šta foruma ima sad da bi sve te teme bile u nekom redu :slight_smile:

U sustini, tih tema bilo je stvarno puno i bilo je logicno da dobiju svoje podforume, sve je vece interesovanje xbox gamera za PC i Playstation, tako da smo samo ispostovali trend i potrebu za boljom organizacijom :slight_smile:

Sve je vece interesovanje gamera da odigraju sve sto stignu :wink: na svim platformama jer nema sve na svim platformama… Nesto je na xbox nesto na ps nesto na pc… A svi smo mi ovde gameri :slight_smile:

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

Svaka cast. :slight_smile:
Svaka platforma ispostovana podforumom. :wink:
Vrhunski ste,bravo ljudi. :slight_smile:

Ko sto je receno tih tema je bilo dovoljno i jos davno ali cekao se odredjeni trenutak kada ce se to desiti.
Sada imate sekcije za sve uredjaje.
PS: Pazite gde pisete :slight_smile:

i odvojen deo za android i za ios hehehehe ali previse bi bilo, to moze da ide u HI-TECH deo…

Svaka cast i bio je red da se ovako nesto dogodi :slight_smile: :da:

Ekstra, ovde su skoro svi gejmeri, pa zasto ne diskutovati i o drugim platformama…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ovo mesto je preraslo odavno forume i podforume,mi smo ovde postali svakodnevna društvena zajednica kad posetim ovo mesto obavezno dvaput dnevno ono mi dođe kao kad odem kod dobrih drugara da vidim šta se radi i šta ima novo !

Pravi Gamerski forum. I više od toga… Svaka čast :slight_smile:

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

i da pitas jel ima neko nov ID za banovan PS3 :smiley: hehehehhe

Gde me pogodi gde sam najtanji ,a ko za maler nikako da se pojavi bar neki Uniban program pa da se odbanujem i pređem u legalu napravim totalni zaokret jer jedino tako mogu biti 100 % bezbedan.

i smoris se posle 2 dana igranja online… onda izadje nesto novo tebi se priigra a ono mosa moras da das 40-50e za igru… prezalis nekako i to opet igras smoris se za 2 dana, ono izadje nesto novo opet 40-50e e odna ti pukne film vise :D, da svi imamo platu po jedno 3k evra i da nas briga za nove igre i pirateriju, samo da furamo originale pa bre svi bi bili happy… ali nazalost surovija je realnost

off topic neka stane ovde :smiley: ja se izvinjavam sto sam naceo to…

Pazi @breb kada odbanujes konzolu ona moze na PSN sa novim profilom, sony ne banuje console ID kao microsoft :wink: znaci nije potrebno menjati. Ovo su informacije koje sam ja izvukao iz konteksta i po forumima, mozda se to promenilo ali te nista ne kosta da probas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Postade xboxrepublika-multiplatformskarepublika :da:

Ne, već: Liberalna XboxRepublika :smiley:

LXR haha

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

gaming republika, nije bitno na cemu se igramo :smiley: sto neko rece svi smo mi ovde gameri i tu smo zbog igara…