PlayStation 5 tema (Vol 2)

Neka Sony pojača ponudu umesto da se tužaka za cod

Ma njega muči koji rimejk remastera odraditi za 70usd i da uzme keš a ps plus to je eto imamo i mi gp

Ne vole nego se nista ne nudi. Ponuda novih igara je otuzna.
Ma da ja zavidim ljudima koji igraju neke leve igrice koje izgledaju kao da su sa PS2
Ja im stvarno zavidim.
Lista tako kao mentol sta da kupim i tih nekih indi ili kako se vec zovu ima tona ali bukvalno tona.
Ali dobrih A naslova daj boze da ima 4 godisnje.

1 Like

Zar ne rece da ti je kupila zena :thinking:

Ja sam trazio motor :grin:

1 Like

Nije, nego njegova zena bogatija od tvoje :rofl:

2 Likes

Sjajna taktika. Koje su sanse da PS6 / Xbox Series Who The F Knows izadje za 5 godina? Pitam za druga. :thinking:

1 Like

Realno, najbolji poklon. Nema vise da izlazis iz kuce i juris spanjolke, ni u radno ni u slobodno vreme. :grin:

Kapiram, da bi na miru mogao da igras Horizon :grin:

E ljudi da vas pitam, jel bi mogao nekog da zamolim za uslugu da mi uzme jednu dopunu od 20 dolara za kupovinu na američkom store-u, jer odavno mi istekla kartica za online kupovinu a treba mi da pazarim Guardians of the Galaxy, igra Kosta 20,99 a ja na nalogu imam oko dolar ipo​:smile: , pa ajde ako bi mi neko mogao dao bi mu 20 svajcarskih franaka , moze i sutra u gradu jer verovatno cu ici do grada nesto ili neka mi ostavi podatke i broj računa pa uplatnicu mu ja u posti, nije problem nikakav, ono ako bi neko mogao bio bi mu jako zahvalan, a ljudi znate me, sigurno ne bi nikog zajebo, znate me ovde sam na forumu od 2009. :wink:

https://comicbook.com/gaming/news/ps4-ps5-playstation-exclusive-game-babylons-fall-2022/
Dešava se i najboljima

Ovo zvuci kao Fifa.

1 Like

Suma summarum CES eventa od sinoc:

2 Likes

Nemam pleyku ali kako je ispravno da se drži PS5

Još samo slim da izađe da se i ja ponovim :slight_smile:

2 Likes

Ma jes, sad posle dve godine cu da ga stavim horizontalno.

4 Likes
1 Like

Nesto mi Playstation najave deluju tanko za ovu godinu.

Ff XVI, Spiderman i Forspoken… to je sve od ekskluziva?