Ja sam uzeo 990 Pro 1TB za oko 100e u nemackoj. PS5 je odusevljen istim, super saradjuju.
Rekoh odavno i radili su ljudi testove.
Potpuno isto radi najskuplji i najjeftiniji SSD.
Ne lozite se i ne bacajte pare.
Cela fama oko super mega giga SSD brzine je nastala samo zato sto je Sony to reklamirao kao nesto spec.
Ali skapirajte da je publika za te reklame lik koji i ne zna sta je SSD i da ih svi na PC imaju vec 10god.
To je samo reklama za teletabise.
Kingston KC3000 hvale da je dobar a malo košta. Heatsink obavezno i pun gas.
Kingston Fury Renegade isto valjan.
Pored već pomenutih.
Hvala svima
Nasao sam povoljno Corsair MP600 PRO LPX, cak je i namijenjen za PS5.
Bez ljutnje ali samo Samsung SSD ostalo mi se u praksi nije pokazalo dugotrajno
Koji god, samo da ima brzine čitanja oko ~5.5GBps.
Samsung ili Kingston od poznatijih, a može i Sabrent Rocket od novijih.
Bilo bi poželjno i da ima heatsink koji može da stane unutra.
Ipak pomaže smanjiti još jedan izvor toplote sa 75 na 55 stepeni, bez obzira koliko to mesto za NVME bilo blizu PS5 heatsink-a.
Saznao sam da je glavni negativac u Uncharted 2 Srbin i sada jurim kolekciju na netu
Kakva je igra Medievil Remake?
Solidna igra, i nakon 20+ godina je šarmantna i humor je dobar ali remake baš nije bio uradjen kako treba. Dosta bagova je bilo na izlasku ne znam da li su to vremenom ispeglali. U suštini nostalgija trip za sve one koji su ga igrali na PS1.
Haha jeste, odlican je negativac, dvojka ima bas posebno mesto u kolekciji, jedan od najboljih delova. Zlatno doba gaminga PS3 i PS4 ere, videces… neverovatno dobre igre.
Ima ih dosta povoljnih na KP, ugrabicu jednu sigurno.
Samo jako i ekskluzivno
Kupio sam prvi put igru preko game sharinga kod ovih kp prodavaca digitalnih igara. Primary (kako oni to zovu) TLOU part 1 za 2300 din. Rece mi da mogu sa svog naloga da igram.
Zasto KP?? Ima ih na forumu… izbegavaj KP za ove stvari.
Po ceni bi rekao da znam ko su likovi od kojih je uzeo, ok su skroz momci. Imaju viber grupu sa 4k članova, fb grupu itd.
Bolje sigurno nego ovo u šta se pretvorila razmena
sto, mislis da bih jeftinije prosao na forumu? Proveren covek, preko 1000 vote up-a na kp a clan je od 2012. Ubacio me u viber grupu koja ima oko 4000 clanova. Svaki dan izbaciju dnevne akcije
Najmanji problem je da te neko zavrne za nalog. Veci problem koji moze da nastane je banovanje konzole.
Koliko me secanje sluzi na PS4 je bio talas banovanja jer su se na konzolu kacili nalozi koji su kupovani kradenim karticama i slicno. Zato treba obratiti paznju od kog se sta kupuje.