Remote play svakako samo duplicira sliku sa ekrana i čim dotakneš DualSense prekine remote konekciju.
Ako kreneš da cloud streamuješ na Portal dok ti je uključena druga igra na PS5, izbacite sa igre na PS5. Jedan nalog = jedna aktivna igra tj. pokrenuta kako god da gledaš.
E, hvala na odgovoru. Bezveze, tako sam i mislio, al reko da pitam. Jedino znaci da je na ps5 aktiviran kao nosilac, pa taj nalog na portal, a na ps5 igranje sa drugog naloga. Verujem da tako moze u isto vreme.
Ekipa mala pomoc. Jos danas je playstation na akciji i razmatram kupovinu.
Da li se nesto posebno gubi kupnjom digital edicije? Vidim da vi trgujete “nalozima”. Je li to rasireno i ima li takve trgovine u HR? Je li zezancija i riskira li se ban?
Pokrenuh posle duze vremena svoj ps5, imam i tamo sta da igram, kad vidim da mi jedan dzojped ima drift, a drugom baterija traje jedva pola sata. Slabo, sony, slabo.
Ja nijedan disk nisam stavio ni u PS4. Uzeo sam slim ps5 digital, i kako bih ti rekao, nesto uzimam naloge, nesto pazarim na svoj nalog i evo nijednom nisam pomislio, gde bas uzeh PS5 bez diska.
EDIT: jos da dodam, uzmi PS plus, tu ces imati takav backlog da maltene godinu dana neces imati potrebe da kupujes igre ako nisi day one fanatik.