PlayStation 5 tema (Vol 2)

Nope. Ni remote play ni cloud stream.

Remote play svakako samo duplicira sliku sa ekrana i čim dotakneš DualSense prekine remote konekciju.

Ako kreneš da cloud streamuješ na Portal dok ti je uključena druga igra na PS5, izbacite sa igre na PS5. Jedan nalog = jedna aktivna igra tj. pokrenuta kako god da gledaš.

E, hvala na odgovoru. Bezveze, tako sam i mislio, al reko da pitam. Jedino znaci da je na ps5 aktiviran kao nosilac, pa taj nalog na portal, a na ps5 igranje sa drugog naloga. Verujem da tako moze u isto vreme.

1 Like

Tako je

2 Likes

Ekipa mala pomoc. Jos danas je playstation na akciji i razmatram kupovinu.

Da li se nesto posebno gubi kupnjom digital edicije? Vidim da vi trgujete “nalozima”. Je li to rasireno i ima li takve trgovine u HR? Je li zezancija i riskira li se ban?

Pa jedino gubiš to što ne možeš da koristiš diskove, al to je jasno…

Ako misliš na gameshare tu nema šta da brineš, to je legalno i niko nikada nije banovan da ja znam…

Za HR stvarno ne znam…

Ako imaš način da platiš nisi ograničen da to radiš isključivo u HR.

1 Like

Pokrenuh posle duze vremena svoj ps5, imam i tamo sta da igram, kad vidim da mi jedan dzojped ima drift, a drugom baterija traje jedva pola sata. Slabo, sony, slabo.

5 Likes

Ja nijedan disk nisam stavio ni u PS4. Uzeo sam slim ps5 digital, i kako bih ti rekao, nesto uzimam naloge, nesto pazarim na svoj nalog i evo nijednom nisam pomislio, gde bas uzeh PS5 bez diska.

EDIT: jos da dodam, uzmi PS plus, tu ces imati takav backlog da maltene godinu dana neces imati potrebe da kupujes igre ako nisi day one fanatik.

1 Like

Jbg brate, trebali su da zadrže kontroler iz PS2 ere i da nemaju tih muka. A oni hteli inovacije. Japanci. :grin:

1 Like

Tako ti i treba kada ne igraš :grinning_face:

2 Likes

Sony kad neko skonta da je drift time controlled kvar i veze nema dal igrao ili ne igrao :rofl:

4 Likes

za kvar postoje dva tacna obrazlozenja:

1. previse si igrao.

2. mogao si povremeno odigrati sta.

1 Like

Pise lepo sitnim slovima da se mora igrati bar jednom u 48h :smile:

Verovatno je bio ranije, samo nisi primetio, ili je “neko” (Luka gledam u tebe) malo igrao u medjuvremenu :grimacing:

Luka je pro. To je mogao samo ovaj matori bagaljivko da pokvari :rofl:

1 Like