PlayStation 5 tema (Vol 2)

Pogledao sam juče odmah kad su izbacili to, prilično je anticlimactic bilo, bez nekih novih informacija. Čak i oni u videu kažu u nekom momentu da je ovo je tek počelo da se radi na ovome, kao tek za par godina će biti, ne znam što ste snimali onda sada.

Ali kontam da je možda više radi nekih investirora, nego radi nas.

1 Like

Jebote, kontroler dualsense sa full baterije na “the baterry controler is empty” za svega sat vremena. A juce mi stigli 2 komada iz servisa. Saniran drift.

Zašto nisi zamenio bateriju u servisu?

Postoje (nezvanične) baterije koje možeš da ugradiš u DualSense koje traju 10-12h.

Ma necu vise da se izlazem trosku. Kupio sam novi a chat gpt kaze da je razlog nekoriacenje.

Nemam tih problema, a konzola mi bila u mirovanju nešto preko 2 godine. Doduše ja smanjujem vibraciju, onaj haptic đavo i svetlost kontrolera na najmanje. Proveri to, čini mi se da je i na ps4 ds4 bright svetlo najviše jelo bateriju

13 Likes

Jbg, ne vole ljudi xbox joyeve sa AA baterijama, kažu zastario koncept. :grin:

A moje Sanyo eneloop šljakaju i danas desetak sati, imam ih još od 360 ere. :grin:

4 Likes

Svaka cast brate. Prica se da ce za vas iz Bosne i u handheldu izmsisliti AA baterije. Da ne bacite te iz ere 360 jer ste losi sa reciklazom :grin:

3 Likes

Meni je sve to na max uvek. Dakle u Aprilu je sve radilo besprekorno. Zavrsio sam tada Khazan, odlizio kontrolere u fioku i nisam palio konzolu do izlaska Ghost of Yotei. Tom prilikom utvrđujem da su baterije na oba kontriolera riknule :flushed_face: crni od full do empty drzi oko 2 sata, a beli oko 50 min. Eto neka ovo posluzi svima, da vam se ne desi slicno. Moraju da se pune i kada ne igrate. Kanta od opreme.

1 Like

Pa sve baterije treba da se dopune periodično

2 Likes

Ma ne treba brate. Valjda on inzenjer zna :rofl:

Juče upalim pleyku malo cod da igram kad neki update za dual sense nisam primjetio ništa novo možda autonomija baterije bude bolja.Sa pogašenim svim glupostima igrao oko 2h još pokazuje da je pun

1 Like

Sve baterije u svim uređajima najviše propadaju kad su na zadnjih 20% kapaciteta baterije, dakle kad skroz isprazne i kad su skroz pune i stalno se dopunjavaju. Npr. Kad se isprazni baterija na 80% ti odmah dopuniš na 100%.

Znači neki idealno battery care mode bi bio da se koristi uređaj između 20% i 80% stalno. To naravno nije praktično ali se može pobrinuti tako da kad se duže ne korisiti da se uzme i napuni povremeno. Iskreno i ja zaboravim. Kontrolere za PS5 isto nisam duže vremena punio ali npr. imam onaj Amazon Kindle E-book reader, njega se sjetim i kad ne koristim duže vrijeme da ga uključim malo da se napuni.

2 Likes

Ma meni je sve na minimum, id haptic feedback-a do osvetljenja. Taj HF mi je bio cool na pocetku. Odavno me vec smara. Ja nemam problem i da par sati igram bez problema pre nego li sto mi se baterija isprazni. Mada iskreno ne patim kada se to poslednji put desilo.

Lepa ti slika Mladjoooo :squinting_face_with_tongue:

1 Like

Tako i ja neke praistoriske gedžete i kontrolere periodično upalim dopunim i tako,neki dan uzmem canon da slikam nešto za oglase kad baterija na minimum nema goreg osjećaja.

1 Like

Arigato! :smiley:

Apsolutna besmislica da predstavljaju nesto sto ce stici “in a few years time”.

Mislim da je neko skoro pricao o malo koriscenim jbl slusalicama kojima je crkla baterija od stajanja. Na srecu ja takvih slucajeva crkavanja nisam imao do sada.

Imam 10ak dualsense kontrolera pa ne mogu to ni da proverim ali ono sto je sigurno da svi rade i bas i ne gledam uvek koji je pun a koji je prazan. Punim samo kad konzola kaze da je prazan.

Ono sto je sigurno je da baterija slabi vremenom, zato su je i metnuli unutra da mora da menjamo ceo kontroler u nekom momentu.

what the fuck

6 Likes