PlayStation 5 tema (Vol 2)

Ma to, taman da proslavim 40. rodjendan uz tu igru. Leptejebo, kaće crkne više taj Hideo :smiley: teško da će ova nova balavurdija da igra te njegove lude igre.

1 Like
1 Like

Šteta uvek kad izlazi neki TMNT ja se ponadam da je povezano sa serijalom iz 2003-2009 to bi voleo da vidim, ovaj serijal od 2012. pa na dalje je po meni skroz bezvezano odrađen

A što se tiče baš igre idalje mi je TMNT iz 2007. neprevaziđen

3 Likes

meni je nekako najupecatljiviji bio TMNT 2003 Video Game. Njega sam u coopu prelazio sa drustvom i dosta zabave nam je doneo. Svidelo mi se sto si imao veliki spektar likova za igru a mogao si i local pvp da igras. Jos se secam kako sam mlatio drustvo sa Shrederom :laughing: u toj igri ima neku prejebenu elektricnu katanu koja sije sve redom.

1 Like

Slažem se sa tobom i meni je upečatljiv taj deo svakako mnogo bolji od ovih novijih naslova, ali mi je ovaj iz 2007. nekako bolji s razlogom što je pored borbi imao penjanje i skakanje sa zgrade na zgradu i te fazone, ali i taj deo iz 2003. nije za zanemariti :grin:

Da i da dodam čak su i te 2003. likovi bili mnogo bolje odrađeni nego ovi sada

2 Likes

Ko ima neke poene na Playstation Stars-u neka ih potrosi jer od 23. Jula nece vise moci da se zaradjuju poeni, a zvanicno gase servis od 02. Novembra 2026.

Fali mi 170 za 5 funti :smiley:

1 Like
3 Likes

Sta treba da zaigra novi igrac destinija, u sumi ovih ekspanzija i edicija? Zna li ko?

kasno je da ti se bilo sta objasni. Propustio si najbolji period. Plus sa novim ekspanzijama izbacili su pocetak kampanje kakav je bio na izlasku. Mozda jedino da to odigras kezual pa da picis MP. Ali sa ekipom, solo nema draz.

1 Like

Jest’ da sam na odmoru i slabo pratim… ali originalni Riven će biti dodat na Premium-u… what?! :shaking_face:

Baš me zanima kako će tehnički funkcionisati :grinning_face_with_smiling_eyes:

Bogami, malo sam guglao, ima tu pregrst sadrzaja i za singl i za multi. Kad probam javljam.

Ima naravno, samo kazem ti zlatni su bili dani na izlasku.

Vredi li ovaj popust od 20% za ps plus essential ili sacekati jos malo da l se nekada daju veci popusti tipa 30,40,50% na pretplatu?

koliko sam video 33% je na pretplate, kao i uvek

Essential 20
Extra 25
Premium/Deluxe 33
P/D neznatno skuplji budu od Extra.

Mislim da su to ti popusti koji su uvek isti za pretplate, da je to krenulo od kad su uveli ta tri tier-a. Da vece popuste neces naci. Ja sam Premium uzeo u Feb/Mar sa isto 33% off.

4 Likes

Eh nema tema za Stellar Blade

1 Like

Pre neki dan je završio. 10ka za igru.