Ali dzabe kad ne radi za nas region.
Izgleda da će danas biti najavljeno nekoliko Silent Hill igara i sve su Playstation timed ekskluzive. Remasteri/rimejkovi i prva epizoda nove igre. Tako se šuška.
To bre roboteee bog te cuooo
Silent Hill 2 Remake details leaked, PS5/PC 12-month exclusive:
- It will be developed by Bloober Team, famous of The Medium, and the Layers of Fear series.
- The game will offer an over-the-shoulder camera view.
- We see the return Masahiro Ito, and Akira Yamaoka. (!!!)
- The game will be a 12-month long PlayStation 5 Exclusive and also on PC. There is no release date, but the game will be available for wishlisting on the PlayStation Store after the reveal.
- The graphics have been described as ‘amazing’ and something that is truly next-gen.
Samo me zanima ta truly next gen grafika, to je jedina stvar koja bi me vratila tom uzasu.
Meni se ne dopada baš kada glasina ide u tom smeru (prava pravcata next gen grafika ikada) i onda ljudi imaju prevelika očekivanja šta to može biti.
Pa sta drugo da nas interesuje kod rimejka igre o kojoj sve vec znamo, sem grafike.
A niko nije rekao da je bitnije od novih igara…
Opisovati nešto pre nego što vidiš često dovede do suprotnog rezultata. Možda je za nekog ko to vidi next gen a za nekog sasvim ok.
Pa ne znam, meni govori ipak o nekakvoj ambiciji. Mozda ne bude bas na nivou jedne ili dve prave next gen igre do sada, ali sigurno i nece biti bas neki cash grab sa na brzinu sklepanim teksturama.
Samo da ne bude kao gta the trilogy - the definitive edition sa trouglastim glavama ![]()

Nek izbace Silent Hill Super Mario grafiku sa kkineske pijačarske sege i udaram preorder opet
Samo više bih voleo remake prvog dela, prvi deo je ipak kultni iako je drugi možda bolji.
To te ne treba čuditi, jer i u glazbi su reciklirali svaki hit što postoji
Which brt? ![]()
Koji je tvoj ? Bloodborne ? ![]()
Ima jos nesto gore od remastera a to je pc verzija sony ekskluzive ![]()
![]()
![]()
Danas šarajuci ps store-om utvrdim da Dying Light 2 koji je na popustu ima free trial. Odem u ps+ premium sekciju/free trial- tamo ga nema (?)
Probaj preko browser-a. Meni u browser-u stoji “add to library”.
necu preko browsera jer ocu preko konzole. Nesposobnjakovici
Ne valja GamePass, ne valja Sony Store. Jedino si ti brate savrsen ![]()