Pa ne znam, eno mi ga na dowload listi za Vitu.
Ma MS ponuda je tek raspad, ako se Sony bude ugledao na njih nece daleko stici.
Pa ne znam, eno mi ga na dowload listi za Vitu.
Ma MS ponuda je tek raspad, ako se Sony bude ugledao na njih nece daleko stici.
Meni ovo deluje kao kartelsko ponasanje. Fazon, izbacuju neke bedne igrice i jedni i drugi, a da vidis kada bi recimo MS ponudio Forzu 5 jednog meseca (posto ce ionako 6 na zimu) kako bi i Sony odmah ponudio neku vrh igru. Ili ne mora da bude ekskluziva, moze da bude recimo Tomb Raider definitive edition. To ionako niko sada ne kupuje, ko je hteo da kupi, taj je odavno kupio. A ovako bi pruzili priliku nekim novim ljudima da uskoce u pricu i pripreme se za Rise of the Tomb Raider na zimu. Gospode, nekad pomislim da neka kompanija treba da me angazuje za savetnika. [emoji14]
Voleo bi da cistis Filu cipele, voleo bi
Meni je ovo brutalno dobar line up.
Kada vidim da neki i dalje pricaju da za next gen nema dovoljno AAA igara, mislim da nista bolje nisu ni zasluzili. Ovo i nije tako lose za vita-bros, ali je u sustini tragedija modernog gaminga da se jedan super vredan paket pretplate koji je lako pokrivao potrebe vecine gamera, izmetne u Vita life support.
Sony je izjavio da su do sad prodali 22.3 miliona PS4. 44,6k konzola na dan, otprilike 1 konzola na svake dve sekunde. Ocekuju jos 16 miliona prodanih komada do 31. marta 2016.
Ja uzimam iz druge ruke, suck it Sony!
Ali… Ali… To nece biti tvoje cedo, vec usvojeno
Da li je neko prob’o da aktivira ove promo kodove (500 poena)? Pretpostavljam da mora da se ukljuci US VPN?
Ne radi to kod nas (kako sam cuo), proverava IP…
Hteo da kupim i sva sreca raspitao se, rekli mi da ne rizikujem…
E sad da li bi uspelo pomocu VPN ne znam, ako probas javi mi…
Kapiram da bi mi rekli da moze tako…
Hmmm… Real or Fake? http://orig14.deviantart.net/e869/f/2015/127/9/b/medievil_2015_by_agb_media_2015-d8sj7g3.mp4
Vidi se da se bližimo E3 čim počinju sa Leakovima Za ovo ćemo saznati u nedelju da li je prava stvar ili ne.
Dimone otvaraj…
Ono u admin delu što sam pitao? Mislio sam još nedelju dana, ako na to misliš, ali, ako treba, za 10 minuta krećemo u te vode
Pa vidis da je krenulo sa leakovima, mozda je vrijeme da trpamo sve na gomilu.
Jel nas to ceka E3 MT?
levica: SPREMNA
desnica: SPREMNA
zivci: ****C!W!
Biće i E3 MT, ali će malo sačekati, makar još nedelju dana. Za sad imamo onaj standardan Prediction Thread, čisto da zagreje atmosferu do tad.
Upalim AC Unity maloprije na Ps4, nisam ga takao ima 2 sedmice. I u toku igre, fan je poceo divljat. Toliko, da je Xenon mala maca naspram njega. 2x glasnije nego kada stavite fan na x360 na 100%. Bukvalno kao avion se cuo! To je trajalo nekih 10-15 sekundi i onda se vratio na normalu.
Da li se to ikome od vas desavalo? Normalno, ili da se zabrinem?
Ako je sa diska, mozda ti zuji zato sto si ubacio disk.
Meni je tako uvek kad ubacim disk u konzolu prvih 5-10 sekundi i posle je konzola necujna.
Ali to je na xboxu.
Ako ti je fan na ps4 tako glasan, moguce da nesto s konzolom nije u redu, jeste ps4 glasan ali da se cuje tako jako to nije normalno… zabrini se
Isto to se desilo i jednom mom drugaru sa AC- unity(bez diska) dok je kod mene radila uz malo vecu buku ali ni blizu tako kako je vama dvojici bilo…