Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video

Done :slight_smile:

Cek, ukoliko sam te dobro razumio… Dobijem Nosilac Nalog. Napravim ga, skinem igru na svoj profil, odjavim se sa njega. Mogu ga poslati nekom drugom da igra koliko mu dusa zeli, s tim, da ako ja slucajno obrisem igru sa svog Naloga uvijek se mogu logirati u taj Nalog i skinuti je opet? To je to?

U pitanju je Bloodbore, za otprilike 25-26e…

Ako sam upoznat nosilac treba biti loginovan ili ne, cekaj Maria ili Djordja da potvrde ili demantuju. :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zanima me ovo strasno… Jer covjek koji prodaje te Naloge kaze da, ukoliko uzmem kod njega Guest nalog i na taj nalog nadoplatim 9e salje mi nalog Nosioca… Onda moje razumijevanje je tako kao sto sam rekao maloprije… Predobro da bi bilo istinito mozda…

Pa s ozirom da ti je rekao kako ponovo mozes ulaziti u taj nalog, i skidati igru, trebalo bi da se radi o nosiocu, a i cena je tu negde…

Postoje tamo neke ocene, da vidis jel je pouzdan?

Skoro da si razumeo. Ovako, skidanje igre moras pokrenuti sa tog naloga, ali cim pokrenes vec mozes preci u svoj nalog (log off pa log in u svoj nalog). E ali ne mozes nikom vise proslediti nalog ako ti hoces da igras… Ne moze vise vas istovremeno… Tvoja konzola je aktivirana kao primarna i samo ti mozes igrati… E, ali kad igru predjes, onda konzolu deaktiviras sa tog naloga i onda mozes proslediti dalje… Brises igru, radis sta hoces… I tek kada nalog ponovo vratis na konzolu i aktiviras, onda opet mozes skidati istu igru…

Znaci, ne mogu recimo skinuti igru na svoj glavni Nalog i onda proslijediti taj nalog nekom drugom da ga on igra u isto vrijeme? ****…

Ne mozete istovremeno ali mozes da aktiviras i deaktiviras kad god hoces pa samim tim moze i neko drugi da igra kada ti ne igras…i ne mozes da skidas na svoj nalog nego na nalog za koji dobijes podatke a igras sa svog naloga,to ti je vec rakao GTA…

A deaktivaciju konzole vrsim kako? Vezano za taj profil Nosioca sto sam uzeo…

Znaci udjes u taj profil di je igra i ides Settings - PSN - Activate as your primari PS4 - Deactivate

Da,taj nalog nosioca deaktiviras jer si ga na pocetku kada te pita aktivirao kao primary za svoju konzolu…ima tamo u opcijama ne moras da brines sve se svodi na par klikova…

Hvala ljudi, Majstori ste :slight_smile: :beer:

I drugi put:beer:

Čim svu tu proceduru pretrčiš jednom, dva puta shvatiš koliko je zapravo jednostavno :wink:

Sent from my D6603

Broken Age 28.4. izlazi u kompletnoj verziji za PS4 i Vitu.

Ja sam brzebolje skinuo besplatnu PC verziju, ali, ako neko zasluzuje vase novce to je izdajnicki i lazljivi, ali istovremeno predivni, magicni i jedinstveni Double Fine. Verzije su cross buy/save.

Koliko ima rucno crtanih 2D igara sa ovakvim humorom na trzistu? Nula. Prica se da ce cijena biti takodje sitnica - 25$.

Auuu bukvalno, odavno nisam vidio bolje poredjenje. Slika objasnila.

Igre za Plus za Maj. Za druge je verovatno ****** mesec, ali je za mene savršen. Nameravao sam da kupim Hohokum i Murasaki Baby, Unfinished Swan već imam, ali hej, ostalo je samo bonus što se mene tiče.

Užas mesec, ovo nisu igre ovo su igre… Eto za spešl publiku kao što si ti Dimone :smiley:

Što ne najgore tako je mesecima u nazad…

****ga, šta je tu je, ja sam oduvek lud po pitanju igara. :smiley: I volim tako te uvrnute i ludačke igre. :slight_smile:

Ej pa hohokum i murasaki nisu beda. Ali guacamele je vec bio u nekom mesecu?!

Bio je ali za xbox one, pa si mozda zato pomesao

edit: sad sam pogledao klip, hahahahahaha.
Ali sad ce ms da se potrudi da ih prevazidje, ima jos gore da daju :smiley: