Kako “Ko nam je kriv”??
Pa vlas’ ! Moramo na ulice,akcija je već spremna.
Uloge su podeljene,ako se sećate,budite u pripravnosti.
Izgleda da nam opet dolazi vreme fizičke razmene po haustorima,sa sumnjivim tipovima…
“Majstore,malo su izgrebani?”
“Ma radi bre,provereno. Nemam l.k kod sebe,ostade mi na klaviru”.
Fizicke kopije nam uvek ostaju kao poslednja mera protiv trulog kapitalizma.
Kako moze 2 step verifikacina da zakomplikuje sharing?
Trazi verifikaciju putem privremenog koda na mobilni telefon prilikom svakog logovanja.
Pa možeš uvijek promijeniti broj telefona za verifikaciju. Jeste malo pegla ali može se jbg.
Ne mozes dok se ne ulogujes na nalog, a za to ti treba broj telefona.
Pa dobro. Logujes se, nalog salje code, lik od koga si uzeo prosledi code da udjes u nalog, zamenis i cao
Ne moze to sto si zamislio. Broj telefona je uvek u vlasnistvu share posrednika. Kao guest ti se logujes 1000x nakon sto si kupio nalog. Jedino nosilac moze samo jednom uloguje da bi aktivirao nalog i skinuo igru. I za svaku dalju prodaju naloga mora da se verifikuje. Ti sada zamisli koliko je to MILIONA verifikacija za share posrdnike koji imaju na hiljade transakcija, i kako si mislio da se to uopste isprati koji nalog salje code i da omoguci svima logovanje onda kada im je potrebno u realnom vremenu. To prosto ne moze tako da funkcionise, mora da se detaljno osmisli neki sistem a da se znacajno ne urusi ili poverenje u share posrednike ili user experience. Jer ako bude prekomplikovano svi ce se okrenuti fizickim kopijama i gotovo.
Mislim da ce ta verifikacija uvek ostati opciona zbog mnogo drugih stvari.
Ne zelis da se prilikom svakog logovanja zezas sa tim, nemas smart fon, neces ps aplikaciju na fonu itd itd.
To treba ostati opciono, pa zrtvuj nalog ako neces to.
I ja se slazem da treba! Ali je do Sonyja ipak da odluci da li im vise kompromituje sigurnost ili pravi komplikaciju.
Idemo
Kao sto pisu na twitteru, bude li opet nova boja, fliptable
bloodborne 2 i vidis na vestima, nahajpovani profesor uleteo na nou camp ko od majke rodjen @jahalang0112
Taman kad ode Ps4… Hoce to mene.
Vidim da to tweetuje Playstation Europe. Sad, sta imaju ameri a mi nemamo sem 350+ dodatnih igara na Now?
Ni no Kuni remaster and im baked
Mislim da je ovo od prije dva dana, nesto je vezano za GT Sport
Nemoj da zajebavaš. Mada, bilo bi kul
hiiii
Meni je bitan jer ima podrsku za PSVR. Inace super izgleda konzola, osim dzojpeda. Steta sto nema u Pro verziji.