PlayStation 4 Move Tech Demo - PUPPETS! PlayStation Meeting 2013

https://youtu.be/cJGQ6PQnZYY

:smiley:

Joj kakva glupost!!!

Srecom kratko je trajalo

Ovo “vajanje” je meni skroz cool i voleo bih da vidim više o tome, tj kako su osmislili ceo koncept. Media Molecule je jedan od retkih developera čiji kranji produkt bude daleko bolji od koncepta/ideje. Ovaj ples mi nije jasan, tj koja je relacija između njihanja kontrolera i pokreta? U kom trenutku si rekao konzoli da su lutke sada u dance modu?
Kako god ispalo, ovaj demo je jedini koji je prikazao neki oblik interaktivnosti.

Ipak xbox je oduvao PS u ovome…kinect je 10 puta bolji od move-a…i sadasnji kinect mi je bolji od ovog njihovog next gen…

Pa dobro, 10 puta je i skuplji od Move-a, bilo bi bezveze da nije bolji :slight_smile:

Ne volim ni jedno ni drugo, jednostavno jer nisam deo populacije kojoj je motion gaming namenjen.

Sto se tiče tech demoa, kreativni deo sa 3D vajanjem je sasvim korektan i veoma zanimljiv, dok mi onaj homoseksualni dens na kraju nije bio najjasniji, tj. koja je njegova poenta… verovatno da se približe devojčicama i seksualnim manjinama…

U svakom slučaju, ako nekome treba dati šansu i sačekati konačan proizvod, pa onda suditi, onda je to sigurno media molecule.

+1 Taj rad…