Joj kakva glupost!!!
Srecom kratko je trajalo
Ovo “vajanje” je meni skroz cool i voleo bih da vidim više o tome, tj kako su osmislili ceo koncept. Media Molecule je jedan od retkih developera čiji kranji produkt bude daleko bolji od koncepta/ideje. Ovaj ples mi nije jasan, tj koja je relacija između njihanja kontrolera i pokreta? U kom trenutku si rekao konzoli da su lutke sada u dance modu?
Kako god ispalo, ovaj demo je jedini koji je prikazao neki oblik interaktivnosti.
Ipak xbox je oduvao PS u ovome…kinect je 10 puta bolji od move-a…i sadasnji kinect mi je bolji od ovog njihovog next gen…
Pa dobro, 10 puta je i skuplji od Move-a, bilo bi bezveze da nije bolji
Ne volim ni jedno ni drugo, jednostavno jer nisam deo populacije kojoj je motion gaming namenjen.
Sto se tiče tech demoa, kreativni deo sa 3D vajanjem je sasvim korektan i veoma zanimljiv, dok mi onaj homoseksualni dens na kraju nije bio najjasniji, tj. koja je njegova poenta… verovatno da se približe devojčicama i seksualnim manjinama…
U svakom slučaju, ako nekome treba dati šansu i sačekati konačan proizvod, pa onda suditi, onda je to sigurno media molecule.
+1 Taj rad…