Enver Hodža edišn. AC Alballa and the thousands of commie bunkers. 
Odakle ste skinuli Ghost of Tsushima? Ja skinuo neki, dobio CRC greske pri otpakivanju i naravno PKG neece da se instalira, ista prica i za COD Black Ops Cold War.
Ja igre skidam za sada sa reddita r/pkglinks. Treba ti doduše base64 preko neta da decodeuje link jer tako enkoduju linkove da ne bi bili obrisani. Isto preporučuju jdownloader za linkove, roka brzina po 25-26 Mb/s lagano. E ali iskreno nisam došao do dela gde da nabavljam update patcheve i dlcjeve. Čim sam uhvatio malo slobodnog vremena zajebavao se sa slanjem pkga preko mreže i kablom.
Ovaj remote package installer ispada najbezbolbnije rešenje, ali sam izvalio da neće da se šalje/instalira igra ako minimizujem app. Nego bukvalno moram da budem u appu dok ne javi installed. Malo debilno, ali opet bolje nego slati pkg preko ftp pa instalirati, brisati pkg itd.
Vazi hvala ti. Sad cu da pogledam da nadjem nesto jer ovako ispada da sam potrosio 220 gb ni na sta, a nema nigde nekih torenta za to.
A za update i patch odredjene verzije vec dolaze sa potrebnim, dok sa ostale ne znam ni ja gde da se traze. Valjda ce sad zbog ove 9.00 da se poboljasa malo share toga.
Video sam da ovaj patch installer iz videa od lika što sam kačio ima taj neki fazon. Ali je po meni debilno jer moraš na kratko da odblokiraš konekciju ka sony serverima. App ti kaže koji su sve patchevi dostupni, a budu posebno označeni crvenom bojom ako taj patch/update za igru zahteva da budeš na novijem fw od 9.00.
Ja sam tsushimu director’s cut skinuo sa reddita, i imao je pored toga zasebno link za sve dlcjeve. E sad nisam stigo da prebacim jbg tako da predstave nemam koja verzija igre bude, ali mi se raspakovalo uredno.
Isto sam izvalio na redditu da za neke igre iako piše version 1.00 ne mora da znači da je, nego da treba u install history da se ode pa tamo stoji ispravno. Ili u main menu nekih igara
Imas za Windows program PS4 PKG Viewer. Pomocu njega mozes da vidis info za svaki PKG fajl, koji je region, koja je verzija, da li FPKG ili nije itd itd. Skini ga obavezno i onda pomocu njega pregledas patcheve da li se gadjaju i miran si kod instalacije.
Ja imam proveren sajt, preko 70 igrica skinuto u zadnje dve godine sve radile kao sat, uvek najnoviji dostupan update, dlc.
Sve jako lepo pregledno, igre poredjane po release date, linkovi odmah ispod varijante, dlc, update, backport koji hoćeš biraš.
Kome treba link neka pusti PM .
Važi, hvala obojici. Ja sam se više drkao ovih dana oko homebrew aplikacija nego što sam neke igre instalirao lol. Sinoć nabacio konzolu na gigabitni switch, dodelio joj statičku i piči preko kabla odlično. Nepraktično mi ono rešenje lika da pri svakom transferu povezujem komp direktno na konzolu, ne mogu da mi bude desktop preko wifi-a nikako.
Npr ona aplikacija IPI, internal package installer. Ona služi kao fazon kad se u /data folder šibne pkg da može preko ps4 explorera da se instalira. Taj IPI đavo mi je izludeo konzolu. Neće da se pali preko kontrolera, neće iz prvog puta da se upali, ne daje onaj klasičan zvuk kad se pali, jednom mi se ugasila sama od sebe. Čim sam mako tu app sve se vratilo u normalu
Mozes da mi pustis pa da vidim sta i kako. Treba mi COD modern od pretprosle godine i mislim nista drugo da me vise i ne zanima.
Piše mi da ne primaš poruke 
Uglavnom kucaj na pretraživaču
( download game ps3 ) sve spojeno 
Mislim da ovako nije povreda pravila XBR, nisam postavio link 
Hahahha da li je moguce, moram da vidim podesavanja sta mu je
Hvala za link.
Skinuo sam neke igre sa reddita koji je postavio @celahudini i za sada sljaka install bez problema. U pitanju su Ghost of i COD Black Ops.
Meni je taj sajt do sada najbolji što se tiče same navigacije i sve lepo pregledno, ja volim kad je stavljen omot igre, linkovi i dole odmah komentari usera sta radi sta ne radi, dosta su ažurni i sto je najvažnije gore search engine na sajtu radi kao sat, samo ukucaš ime igre, nema zezanja traženja odmah ti izbaci sta tražiš.
I da obavezno zippy linkovi uz JDownloader
Ima na ovom redditu prvi put da cujem ovaj neki hosting fischer ili kako vec, npr. far cry 6 i još nešto mi je bilo na njemu. Sve su pkgovi iz jednog linka i pici download 25-6 mb/s. To mi je da kažem do sad omiljeno jer nije ko po torrentima podeljeno u 68 triliona rarova pa da posle moram da čekam još da se raspakuje. Ali iskren da budem ove neke sa reddita igre što su hostovane na zippy zna da zabode download na tipa 1-2 mb/s pa sam se vratio na privatne trakere, torrentleech, iptorrents i torrentday konkretno.
@stiveq
izleteo mi taj sajt pre par dana, ali nisam još probao da skinem nešto odatle.
Jeste baš lepo organizovano i pregledno, ali mi nije jasan fazon kako odlučiš šta da skidaš.
Evo npr marvel’s spiderman, ne miles moralles. Da se vodim po nekoj mojoj logici išao bi na ovu asia jer je goty, ali kontam da bi dobio audio i titlove na onim njihovim hijeroglifima 
CUSA11993 – EUR
CUSA11994 – EUR
CUSA11995 – EUR
CUSA09893 – ASIA (GOTY)
CUSA02299 – USA
Pitaj dole po komentarima, nije potrebna registracija, a verovatno je i neko vec i pitao, dosta je popularana igra tako da verujem da ima milion komentara …
Mada mislim da i asia varijanta mora imati po default-u engleski, ali velika šansa je da će ti po pokretanju biti sve biti na japanskom pa ćeš morati naći promenu jezika .
Već mi duplex release sa torenta na nekih 60%. Ali hvala još jednom, poslužiće kad nema seedera za starije igre 
Evo brzi search preko googla kaze ovo:
Language
CUSA09893 =English ,Chinese ,Korean
CUSA11995 =Arabic ,Russian ,English ,Polish
CUSA11993= English ,German ,Italian, French
CUSA11994 =English ,German ,Italian, French
@celahudini
@MitraljezaC
Evo, ako nekom treba lakše uraditi transfer save fajlova i posle da ostane za PS5 ![]()
Prostudirao sam baš modern warfare-a, super je, dotakne se čovek svega fino u detalje. Ostaje mi još ovo danas da probam. Kad već neću igrati online možda bude konzola tiša ako samo strimujem na pc

Inače nije tačno (naravno da nije, nisam ni mislio) da moraju konzola i pc da budu direktno kablom povezani za najbolje brzine. Zabo konzolu u gigabitni switch, kao i pc. Dodelio joj ip iz lokalnog opsega da mi se ne menja svaki put i piči uredno po 100 mbps.
E da, isto sam naleteo i na alat za mountovanje save-ova. Znači može da se nabaci sa EU igre na US, obrnuto, tuđi saveovi sa neta itd
Pa da moze sta hoćeš, nabijes sve na max u igrici koju hoćeš i prebaciš save file na svoj zvanični PSn account 
Zabavno 
Edit…
I posle se pitaju kako je onaj turčin pokupio sve platine na svim ps4 igricama 
Jbt wtd did I just watch. Lik napravio homebrew koji prebacuje sega saturn igre u pkg. Odradi lik sve i pokrene, ono daj bože da je 640x480 rez jbt. Instant childhood ruined moment