Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Pokrenuo sam exploit, sada skidam Ghost of Tsushima da instaliram i vidim kako radi. Nije mi hack stvarno trebao, ali zasto da ne.

4 Likes

Zapravo ima browser, ili je bar imao na starijim fw. Nisam probao iskreno ali sam video par klipova. Samo je sony otežao da se browser pokrene jer znaju da im je to na 4 donelo JB.

There's a secret web browser hidden on PS5 – here's how to access it | TechRadar.

1 Like

Evo i ja da se javim. Upalio ps4 nakon par meseci kad ona na 9.00. Ne znam zašto sam mislio da je na nekom novijem fw. Elem stvarno procedura od 5 minuta, ali nije mi baš elegantno rešenje sa ovim 9.00 jb da svaki put kad palim konzolu moram da štekam usb stick. Kod druga recimo na 5.5 jb fw on je lik keširao browser stranicu i to je cela filozofija.
Smorilo me to pa nisam ni jednu igru ni aplikaciju nabacio nego odma digo linux da vidim kako radi :rofl:
Mada mene više interesuju ovi sporedni payloadi, homebrew i alati za modovanje nego same igre. To mi je donelo dobru kintu u doba ps3 pa se nadam ako u nekom trenutku bude na 4/5 moguće da budem spreman :smiley:

2 Likes

I ja sam odradio, i kod mene identicna situacija kao kod tebe sa stajanjem konzole.

Isto kao i ti nisam jos nijednu igru prebacio, samo stoji sa cfw.
Hack se radi prilikom svakog gasenja, ali ne ako konzola ode u rest mode. Pa eto to je neko rjesenje, iako nije najsrecnije.

1 Like

Da sve jasno, ali pošto je kod mene vanila/fat ps4 on je i u restu bučniji nego desktop i pc zajedno :joy:

1 Like

Koji si probao Linux,mene arch zanima na PS4 pro

Fedoru sam podigo. Iskreno ovo doba youtube-a mi lakše nego da sad čitam guideove i onda sam radio ko lik iz tutoriala. Pošto preporučuje da se podiže sa eksternog drajva kontam da bilo koji distro može. A ovo više onako me zanimalo kako će da radi, a ono fazon pošto sam i jb nabacio po njegovom upustvu, samo sam nastavio niz plejlistu

1 Like

Veliki momenat u kuci Karan, pokrenuo sam piratsku verziju Ghost of Tsushima!

11 Likes

Sad se nadam da ces se kajati svakog trenutka kada vidis koliko je genijalna igra. :innocent:

Director cut :muscle:

Ja ga skinuo i stoji mi na eksternom, nemam vremena da ga nabacim :sweat_smile:

Ljudi presao sam ja vec igru :smiley:

Sada je igram iz gusta, mozda cu ici na 100%

Btw prije pet dana sam uplatio nekom liku pare da mi posalje disk Gost of Tsushima, on me zavrnuo i poslao neke prljave maske za telefon. Srecom, izadje hack tako da je ovo jedva piraterija :smiley:

2 Likes

Pa strašno jbte …
Gde na kupujem prodajem?

Kako prebacuješ pkg na konzolu? Ovo slanje preko ftp pa posle instaliranje je bruka sporo, sa remote package installerom još nekako i ide. Vidim baš ovaj lik što sam kačio modded warfare direktno kablom poveže ps4 sa pcjem i onda piči po 100 mbps, meni preko wifi-a ni konstantnih 7-8 ne izvlači

Usb brate, kakav ftp preko wifi nećeš do sutra prebaciti igru … Prebaci pkg igre na usb, šikni u konzolu, idi na settings dole na debug, game package installer I to je to na 6.72 kod mene…
E sada msm da je na 9.0 package installer u goldhen-u .

1 Like

@stiveq preko OLX, ja imam posla sa bosanskim prevarantima

@celahudini imaš opciju remote pkg installer, opciju preko usb/eksterni hard disk, i ftp opciju ali da povežeš ethernet kablom konzolu sa PC-em. Brzina preko fpt je smiješna ako ideš preko rutera, ali ako ideš preko ethernet kabla trebalo bi da ide mnogo brže (lik čije sam tutorijale pratio dobijao je 100MBs brzine prebacivanja).

2 Likes

Preko FTPa jednu igru je prebacio pa onako da kazem malo traljavo ali za 20ak minuta 30 gb. Dok sledeću kad sam krenuo da prebacujem za 100mb mu je trebalo 5 minuta i tada sam odustao i prebacio preko USBa.

Inače su laptop i konzola bili direktno povezani LAN kablom. Sto je tako bilo nemam pojma, pokušao sam da malo to popravim ali nisam uspeo.

Nemam trenutno eksterni nikakav pa sam onda osuđen na ftp jbg. Ili to ili da pkg spakovan prebacujem preko sticka pa onda raspakujem na konzoli.
Kako se sećam brzine su očajne isto kao i u ps3 eri. Sad mislim da je fazon sa vanila ps4 da je matora wifi kartica i ne podržava 5ghz jer mi taj ssid i ne vidi ali ovo do 5 mbps je baš očajno. Probaću danas da se igram sa kablom, ako može da se izvede da ide preko switcha ili rutera to mi je ok, al mi iskreno debilno da desktop svaki put kačim na konzolu kad prebacujem nešto

Pa ja sam skinuo da odigram Ghost of Tsushima i AS. Alballa, necu prebacivati nista jedno sest mjeseci dok ovo ne predjem

1 Like

Hahahahahaha ostavicu ovako, odlicno je ispalo.

2 Likes