http://playitshow.rs/belgrade/program-sr/xbox-one-halo-5-4v4-2/
Hoce li neko sa mnom da napravimo tim?
http://playitshow.rs/belgrade/program-sr/xbox-one-halo-5-4v4-2/
Hoce li neko sa mnom da napravimo tim?
Zovi @xX8Lampard8Xx, on je pro halo gamer
Nemoj Nikolu, rasplakat Äe klince
@xX8Lampard8Xx izvoli, evo tvoje Ŕanse brate
Igra se krajem maja sad sam video, tad sam u haosu, a 27 maja i nisam u bg. sve u svemu trpam ja vas u customs to mi dosta
Nemoj strbe da pocne da prica ovde ili aleksā¦
Mislim da im se ne isplati
Stani bre Lampard , hoces reci da ne ides? Bio sam spreman da se kladim na tvoju dominaciju na turniru!
Sa sajta
Spremni ste da napunite Halov Mjolnir oklop i da se sukobite sa protivnikom?
Da fuck?
Nisam to video. Cringe material for days. Ja mislim da @xX8Lampard8Xx priÄa da neÄe iÄi, ali Äe zapravo da ode sa nekim drugim timom i u finalu da se sukobi sa @ShadowFighter-om. May the best Spartan win!
Ako je neko raspložen da napravi ekipu nek mi poÅ”alje poruku na XBL poÅ”to mi se baÅ” igra ovo jer koliko znam ovo je jedini halo turnir u Srbiji a možda i na Balkanuā¦
Nema jeā¦
Kod nas je scena jos uvek zalepljena za CS i tu nema pomociā¦
http://playitshow.rs/belgrade/ulaznice/
Collectorās edition ulaznica
Armori od Spartanaca iz Spartan II III i IV programa.
U principu proseravaju se sa tekstom, ljudi u Srbiji ne znaju ko je Master chief i Halo a spominju armor mjolnirā¦
Ma znam za oklop i to, samo je presmeŔno
Evo pitam joÅ” jednom ako neko hoÄe da ide na ovaj turnir sa mnom pa da igramo poÅ”to je ovo jedini Halo 5 turnir u Srbiji pa bi bilo malo glupo da propustimo priliku Nije bitan rank niti skill (i onako Äemo rasplakati decu koja nam se budu suprotstavila ) veÄ samo da ne propustimo ovo i da se zabavimo.
Izvinjavam se na hijackovanju topica, alā secam se kada sam se sa drugarom prijavio za neki NBA Live X turnir pre jedno 10 godina. Mi dosli, nema NIKOGA, sem jos dvojice zaludjenika. Racunari nisu bili bas potpuno spremni za takmicenje, tako da smo seli nas cetvorica da odigramo 2vs2 i URNISALI su nas trojkama i presingom kakav nismo mogli ni da zamislimo igrajuci ceo zivot 1 vs 1. Mislim da je bilo na kraju nesto u fazonu 150:20.
Multiplejer je surov i mislim da niko iz ekipe sa foruma ne bi imao apsolutno nikakve sanse ni u jednoj igri na bilo kom turniru jer su svi manje ili vise causal igraci (ne, 2-3h dnevno nije hardcore, cime god se bavili).
Ja bih se moooozda prijavio na neki turnir u FIFI. Organizovali su pre jedno 3 godine srpsku ligu i bio sam prvi negde do pola takmicenja kada se rasula ekipa. Ali mislim da bih lagano izgubio 5:0 na turniru, pogotovu ove godine, jer ne mogu da se plasiram ni u 1. ultimate team diviziju i nemam odigranih ni 400 utakmica sto je pateticno.
GreÅ”iÅ”, silno greÅ”iÅ”. @xX8Lampard8Xx, @ph1beropt i lik po imenu Å trbe (Äini mi se da nije Älan foruma, barem ne aktivni) su Onyx u Halo-u i apsolutno prekidaju, znaÄi jedan od te trojice sam da se pojavi na tom turniru uzeo bi prvo mesto, a sva trojica bi sigurno mogla po Evropi da dominiraju. Sa druge strane okeana bi im bile slabije Å”anse, ali eto, nije da nemamo kvalitetnih igraÄa. @Stefan92 takoÄe, umalo ga zaboravih, odliÄan je i on. Eto Äetvorke koja može laganica da dominira na ovim prostorima, a i Å”ire.
Nikola je rekao da ne može,
@padawan ja sam mislio da varaju neki igraci u halo ali kada sam igrao uzivo sa Lampardom sve mi je bilo jasno, bese 1 na 3 i kida nas?!