E ovako, posto imam Asus crosflashopvan u IHAS, a ponekad nemam srece, i ne nadjem Verbatim diskove (ili nemam para),jel ja mogu mozda da rezem neke druge DL kao sto bi verbatim (naravno bez mogucnosti igranja MP-a). I jos jedno pitanje, a to je : ne shvatam kako su svima podesavanja drugacije, msm kako nekom radi bez problema,a nekom (na primer meni) pukne disk na pola , i jos jedna stvar : da li se podesavanja za rezanja menjaju iz igre do igre , ili samo kad jednom nadjem “Blejim” Hvala unapred :lol:
Nisu isti rezaci, nisu isti kompovi.Npr da bi meni disk uspeo morao sam da imam poseban sistem samo za rezanje, da uvek pre rezanja uradim defregmentaciju, da je komp udzekan direktno u struju i povezani samo mis i tastatura.
Tako su mi prolazili duskovi ali kad vidim koliko muke za to odradio sam RGH.
Sto se tice diskova u BG imas 10 komada Verbatima za 1100 (valjda je to jos uvek cena nisam zalazio tamo oko 5 meseci) ako uzimas na komad onda su skuplji ja mislim oko 130-140.
Pa i ja se razmislam da uradim RGH ali za sad imam nekoliko TDK DL diskova koji mi stoje onako,pa mi je u stvari prvobitno pitanje da li mogu njih da rezem na IHAS rezacu kao da je verbatim (ali bez mogucnosti MP-a[forza horizont i AC3 su odradile svoje ne mogu vise da izdrzim, moram da ih igram xD])
Nemozes da rezes na tdk,da neulazimo u raspravu zasto.Sto se tice podesavanja nepostoji nijedno pouzdano.Nekad ce da ti daju dobre rezultate jedna a sutradan neka sasvim druga.Recimo meni odredjena podesavanja daju dobre rezultate a tebi ista takva katastrofalne,zato je sve u probama.Ako neides na live uradi rgh.Isplatice ti se vec u prvoj godini.
Receno je Verbatim za XGD3 tu se zavrsava prica oko BurnMAX sto se tice rezanja mozes da rezes i na Princo samo sto ce da imas lose rezove i nece da radi, tvoj problem jel si previse tvrdoglav da svatis da u ficu ne moze da stane mercedesov motor.
Mozes ali treci disk ce ti uspeti u = 1 Verbatim.
Ovo je odgovoreno 100 puta imas u burnmax tutorijalu da je za VERBATIM, druge prekrstene teme za ovakve slucajeve.
reseno lock