Pitanje vezano za ArmA II

Skinuo sam ArmA II zajedno sa DayZ mod-om i kada udjem u igru i probam da pokrenem boot camp, ne prikazuje mi nista osim slike iz pticje perspektive. Nema teksta koji treba da bude sa desne strane.

A kad probam da pokrenem kampanju, imam zvuk i sve, ali ekran je crn i mogu da izadjem na esc.

Probao sam da idem run as administrator, ali nije uspelo. Probao sam da vratim video settings na default, ni to nije uspelo. Ima li neko nekih ideja?

Imaš pirat ili original ? Mislim da ti treba original.

Imam pirat. Ne treba mi original. DayZ mogu da pokrenem bez problema, ostalo me za****va.

Za DayZ ti treba Arma 2 i onaj Operation Arrowhead jer uzima dosta elemenata iz njega. Ili Combined Operations.
Najjednostavnija varijanta je Arma 2 free + Operation Arrowhead, ali ce tu grafika biti losija.

Nisi me razumeo gresley. Skinuo sam igru od 16 GB koja ima kilo scenarija, ukljucujuci i DayZ koji radi. Problem je u treningu i kampanji koje ne rade uopste. A DayZ necu da igram kad komande pojma nemam. Nit se razumem u mehaniku igre.

Ako ti se igra kampanja i trening skini Arma 2 free jes’ bice malo losija grafika ali ce ti barem zasigurno raditi. A to ko zna sta je brckano u 16GB. Bolje da si skinuo sam postepeno nego sve zajedno barem bi znao na kom koraku si zeznuo.