Pitanje u vezi punjenja dzojstika xbox One s

Prvo da se predstavim zovem se Vladica iz Kraljeva sam. Moje postovanje i kapa dole kreatorima i moderatorima ovog foruma koji nisam ni po povrsini zagrebao a listam ga vec nekoliko dana. Hvala vam pre svega sto ste nam priblizili xbox konzolu i sto objasnjavate sve vezano za nju do najsitnijih detalja. Imam nekoliko nedoumica i nadam se da ce mi iskusniji clanovi ovog foruma razjasniti. Naime odlucio sam se za kupovinu xbox one s konzole(mislim da nikada nije bila jeftinija)jer eto hobi su mi igrice i volim da ih igram :smile:
E sada pitanje : sta se desava sa dzojstikom kako se pune te baterije i da li je potrebno nesto dokupiti kao npr punjac i dodatne baterije ili se to dobija u kompletu? Napominjem da planiram da kupim novu konzolu pa me zanima kako to funkcionise. Koliko sam shvatio uz xbox se dobija strujni kabal konzola dzoj neka igrica i pass ali sve zavisi do prodavca. Izvinite ako je spam ili pogresna tema ili mesto za moje pitanje. Hvala vam unapred.

1 Like

Dobijaš alkalne baterije uz kontroler koje su jednokratne tj nema opcije ponovnog punjenja.Moraš kupiti punjive baterije i punjač za dotične.

Hvala na brzom odgovoru.

Jos jedno pitanje mozes li da mi objasnis da li ovo menja baterije i cemu uopste sluzi kaze recharge kit.

To je je da bude fiksna baterija u kontroleru i da se puni na kabal preko kontrolera.Imam loša iskustva sa tom opcijom

Znaci ipak baterije najbolje kupiti i puniti. Hvala ti puno.

Sanyo eneloop, 4 baterije dođu sa punjačem za nekih 2-2,5 hiljada dinara, traju duže nego ti.

1 Like

Nisam ni sa čim bio toliko oduševljen kao sa ovim baterijama, deset godina ih koristim, rade kao prvi dan. :slight_smile:

3 Likes

Drugaru “crkle” posle godinu i po dana. Kupio drugi punjac a one isto rade…juce vrati punjac i ocisti ih alkoholom komplet kad ono sljakaju kao prvog dana. Izgleda da mu nekako oksidirale ili masnoca se nekako nahvatala na +i - 'bem li ga…