Pitanje u vezi polovne konzole

Uvek je preporučljivo da prvo vratiš Drive na stock, nakon toga da skines Update, i na kraju da ga ponovo Flashujes. Uvek postavi konzolu Horizontalno a ne Vertikalno, jer će ti se tako ventilator pregrejati.

Pre nego sto pocnes da postavljas pitanja i ostalo, obavezno procitaj ovo: http://www.xboxrepublika.com/info/2541-xboxrepublika-com-pravila-sajta-i-foruma.html A posle toga iskoristi search bar (u gornjem desnom uglu) jer su neka pitanja odgovorena bezbroj puta.:wink: Procesljaj malo po forumu, siguran sam da ces skapirati vecinu stvari. I da, welcome. :smiley:

hvala vam na odgovorima puno,ko bi reko da ima budnih u ove sate heheh… i da,moze LOCK!

Nema na čemu! :slight_smile:

Tu sam da pomognem, uzivaj. :cool:

Haha, covece, kakav ce se ventilator pregrejati? :smiley:
Pa ja drzim konzolu vertikalno, nekako mi je esteticki lepse, i to je totalno nebitno. Moj drug ima falcon i njega drzi vertikalno jos pre 3 godine i sve mu cepa super. To nema nikakve veze. Jedino sto pricaju je da ima kao grebe diskove i tako to u razlicitim polozajima, ali ja ni to ne mogu da potvrdim, jer ja nisam imao taj problem, niti neko koga znam. Ali dobro da ne spamujem, samo bolje nemoj tako neke post-ovati stvari tipa “vezi crven konac oko konzole i neces dobiti rrod”.