Dakle, imam sledeci problem. Xbox mi je flashovan poslednji put pred kraj 2009. Ne znam koja je verzija a zanima me da li mogu da igram(narezem) Dragon ball Z burst limit, tj da li je potrebno da ga provucem kroz ABGX360 posto nisam siguran da li ce raditi. Konzola je Arcade 20Gb HDD donesena iz Australije PAL verzija i flashovana je ovde(ali nisam siguran koja je verzija flasha). I jos jedno pitanje ako neko zna da mi kaze kako da znam koje igre mogu da igram na ovoj verziji flasha.
Hvala
P.S. Sad sam skontao da sam slucajno postovao na pogresnom podforumu, pa ako neko od admina moze da move-uje post na Xbox 360 - Hardware & Software sekciju.
ja imam taj flash, iz kraja 2009, to ti je 1.6 ili tako nesto, uglavnom, sve igrice mozes da igras sem acb, nfs hot pusuit, fable 3… i da, ni slucajno ne idi na live sa njim, jer dobijas ban 100%…
Hvala na odgovorima.Ali nije mi jasno nesto?!Kupovao sam cd-ove u radnji(kopije)…UFC,Fifa 10 i jos po neka igrica nije radila?Rade mi AC1,CoD 4,Star wars i jos po neka.E sad,zvao sam decka koji mi je flash-ovao konzolu,da ga pitam koja je verzija u pitanju,al ne moze da se seti?Misli da je 1.51 ili 1.6,al mu vise lici na 1.51?
@Akiris sta znaci “aktivacioni disk” posto ga za gore pomenute igrice(koje rade) nisam koristio?
Jel ima negde lista podrzanih igrica za moju verziju flasha?Trazio sam po netu,al ne mogu da nadjem listu igrica koje ce sigurno da rade na mojoj konzoli?
Hvala gresley,pojasnio si mi neke stvari :).Zamolio bi te da mi jos samo kazes,cemu sluzi activation.iso…mislim naci cu tutorial,nego me zanima dal bi mogao sa njim(posle upotrebe) da pustam neke novije igrice(wave 4,5,6) il je samo za stare(wave 1,2,3) koje nece da rade npr?Izvini ako je glupo pitanje :).
Stare (1-3) rade normalno bez activation.iso, ali novije, od Wave 4 pa na dalje, nece ti raditi, i prethodno moras ubaciti activation.iso u dvd, pa da ga izvadis, pa tek onda da ubacis igru da bi radila. Aktivacioni disk nije nista nego izlovana video particija neke starije igre, a Xbox je vidi i ucita i zato posle vidi > Wave 4 igru jer ne ucitava njenu video particiju vec zapamcuje od aktivacionog diska.