Zanima me da li na slim od 4gb moze da se stavi bilo koji SATA od 2.5 a da box vidi kao interni HDD (od ne bitno koliko GB) i ako moze sta se onda desava sa content/0000000000000000 i svim unutar toga jer je to do sada sejvirao na ta 4gb i da li bi XBLA igre bile otkljucane u slucaju da se ignorise ta 4gb i stavljaju na taj buduci interni?
s ozbirom da imas RGH mozes bilo koji da stavis, sve sto imas na tih 4 GB prebacis na taj interni
Hmmm a kako se povezuje kada kupim ? I kazi mi jel moze samo u fsd da se izabere content/0000000000000000 i copy na interni i igre bi videle promenu i podatke povlacile odatle naravno kad bi promenio putanju ?
I josh 1 pitanje
Jel mogu usb flash da on simulira interni od konzole ili mora 2.5 sata ?
2.5 sata, ubacis ga bre samo u rupu za hdd ne treba mu nikakvo kuciste
udjes onda u MS dash (e a kako se ulazi ne pitaj me, receno 300 puta) odes na memoy pa lepo transfer content i sve sibnes sa 4gb na interni hdd, pa tek onda u fsd podesis putanje, ne cakcas content i kopiranje nista iz fsd-a
uzmi ti lepo da proucis na YT imas klipove kako se rukuje sa FSD-om pa tek onda kreni da cackas nesto da ti konzola ne bi poletela osecam da ces da napravis neki haos
A USB flash od npr 16 gb nikako ne moze da se “narihta” da konzola vidi kao interni hdd ?
Da ne bih otvarao novu temu ukrasu malo ovu.
Imam 4gb jtaged slim.Narucio sam hdd case i planiram da ubacim WD Passport .2,5’’ HDD.
Koliko sam razumeo postupak je sledeci.Formatiram disk na kompu u Fat 32,ubacim ga u kuciste.
Onda iz ms dasha odradim transfer i to je to?
A kako prebacujem FSD folder koji trenutno mi se bootuje sa externog harda.
I da li je moguce da kada formatiram hdd na racunaru u fat 32,kopiram igre na njega i da ogradim transfer,ili ce xbox traziti da formatira HDD?
prvo ne kradi teme, drugo sta ce ti case? samo ubacis taj hdd u xbox, case ako ces da stavljas onda ce da bude externi, sem ako nisi kupio case za interni hdd za slim…
lepo prebacis fsd na interni, preradis launch.ini da dize sa internog, sve moze sve imas u jtag podrska objasnjeno
ne trazi box format za ext, samo kad ubacis interni nov onda trazi format unosis serijski od konzole i to je sve