Pitanje u vezi gamesharinga za Xbox One

Drugar i ja želimo da se uvežemo, otprilike sam shvatio šta treba da radimo oko home konzola i sl. Moje pitanje je sljedeće, pošto on radi na prekookeanskom teretnjaku gdje uglavnom nemaju ili imaju neki shity net samo za mejlove, kad ponese svoju konzolu na brod offline, šta može igrati od igara bez neta, svoje igre, moje igre ili oboje?

1 Like

Većinu neće moći da igra. Meni pre neki dan istekao net, fifa nije radila, mnoge single player igre takođe, tipa dishonored. Radio mi Limbo, za divno čudo poslednji Ac: Syndicate i to je to. Tako da se ne bih previše oslanjao na konzolu za offline igre. To ako ima stariju konzolu da ponese, od novih vajde nema. Znači ja ovde pišem o svojim igrama ponajviše, mada je Ac:Syndicate uzeo moj share partner.

1 Like

Radice sve, samo treba da se u setting stavi opcija go offline.

Ovo je sa Xbox sajta za opciju go offline. Meni se čini da će moći da igra samo igre sa mog profila jer je njegova konzola home konzola za moj profil. Volio bih da neko ko je u gamesharingu ode u offline pa da javi šta može i kako.

Da li moze doci do zloupotrebe ako povezem moju konzolu sa nekim?Ipak je tamo broj moje kartice tj. u konzoli je vidljiv nacin placanja golda,igara itd. ili se samo seruju igre i to je to?

Pa moguce je, pre svega ti predlazem da to radis sa nekim koga licno poznajes jer da biste usli u sher jedan drugom morate dati naloge a samim tim i sifre od naloga.Ti je mozes posle promeniti ali taj neko ima dovoljno vremena da zloupotrebi nesto ako mu je to namera.

Ja necu dati moj nalog njemu vec ce on serovari njegov samnom.Kaze mi lik da cu moci da igram njegove a on moje igre i to je to.

Neka me neko ispravi ako gresim ali ja kad sam to radio, ja sam skinuo njegov nalog a on moj i onda dok smo logovani na tudjem nalogu namestili konzole kao home konzole.

Ako samo on tebi da nalog i ti namestis tvoju konzolu kao njegovu home konzolu a on to ne uradi sa tvojim nalogom mislim da ces ti imati pristup njegovim igrama ali on nece tvojim, jer je za tvoj nalog tvoja konzola ostala home konzola a treba da bude njegova.

Inace kad odradis share sve se deli, gold, games pass i slicno.

Iskreno se nadam da je tako.
Ako neko ima jos neki komentar samo napred😀
Gospodine covece hvala za komentare i pomoc​:+1::+1::+1::+1: