Pitanje u vezi .dvd Layerbreak-a

Interesuje me da li je pozeljno menjati layerbreak neke igre preko notpada, radi boljeg narezivanja? :slight_smile:
Tipa prebacti leyer XGD3 formata, u XGD2 format, i obrnuto :slight_smile:

XGD2 Games LayerBreak = 1913760
XGD3 Games LayerBreak = 2133520

Procitao sam dosta komentara po piratskim sajtovima da je bitno da bude 2133520 leyer, radi uspesnog rezanja starijih i novih formata igara, samo ne znam kojim radosledom premestati leyere. :slight_smile:

Dacu primer za Forza, obavezno je da bude XGD3 Games LayerBreak = 2133520.

A u mom slucaju narezao sam UFC Undisputed 3 (2012) i ne cita mi disk, a video sam u .dvd da je : Games LayerBreak = 1913760, a igra je XGD3.

A zasto bi rucno menjao i cackao layerbreak kada ti abgx napravi .dvd fajl na kome se nalazi layerbreak?

Ovo je zakon, i ne može drugačije!

UFC je XGD2 igra… Ako postoji XGD3 verzija, to je fake ili je pogrešno označeno. Pusti ISO kroz ABGX pa očitaj sam, a kao što reče daemon, ABGX će ti napraviti i .dvd fajl pa ne moraš da misliš je li ovako ili onako…

Preko agbx sam i radio, i to vise puta ( da bi odradio autofix). Dobijam ovakve rezultate na slikama.**

Da li je safe da se reze ako su mi ovde 2 stavke zute : DMI is unverified , SS is unverified. Inace nije mi konzola prikacena na net.

**

Leyerbreak se ne moze menjati, jer ako ga promenis nece ti citati disk uopste

Ako ti je dmi i ss unverifided stavis u abgx autofix level 3(lepo ti pise)

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Abgx je napravljen da uradi te stvari mesto coveka i skrati posao, ako abgx kaze all ok sve zeleno imas zeleno svetlo da narezes i to je to. Nista ne menas i izmisljas ako ne znas cemu sluzi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2