Pitanje oko narezane igre

Pozz evo ovako imam problem:
DASH: nezz prao da kazem posto sam drugom nekom narezivao za xbox360
[B]KONZOLA: Phat
[B]FLASH VERZIJA: LT+ 3.0
[B]DISK: Verbatim
[B]METOD REZANJA: Rezao sam preko ImgBurn
[B]MODEL REZACA: ATAPI DVD A DH16A3S ATA Device
[B]BRZINA REZANJA I PODESAVANJA: Brzinu sam stavio na x2.4 i nista drugo nisam radio
[B]OPIS PROBLEMA: Kada ubacim igru u konzolu samo pise na njoj Open Tray i kad stisnem to konzola mi samo izbaci DVD?MOZE LI MI KO POMOCI!!! HVALA UNAPRIJED.
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]:tap:A narezao sam FIFU14.

Ok, kakvu si igru rezao, kojom metodom, pomoću Payloada ili Flashovanim rezačem, ili pak Overburn ili Truncate?

pa narezivao sam FIFU 14,al to sto ti spominjes nisam nista koristio,kako sam rekao,samo sam skinuo program Imgburn i narezao igricu?

Nije ni cudo da imas problem, jer je Fifa 14, kao i novije igre XGD3.

Pročitaj ovaj tutorijal http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-24-03-2013-a.html konkretno za rezanje XGD3 igara

ma procitacu,inace ja se bavim tim narezivanjem,al eto danas mi je bilo prvo narezivanje xbox360 games,tako da sam mislio da je to kao i sa PC,PS2,PS3 Games :),ako bude problem neki javim ti :D.HVALA JOS JEDNOM.

al i kad mi dade ovaj link,citao sam ja to malo,al opet nisam skontao :),jel to znaci sad da sa svojim rezacem ne mogu rezati igre za xbox360

znaci tako, kako pise to moras da imas ili neki koji podrzava Payload metodu rezanja, ali te igre sa Payload rade svaka treca

Trebas imati jedan od ovih rezaca koji su pomenuti skroz na kraju tutorijala: http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-24-03-2013-a.html

Ako nemas mozes probati dali ti podrzava rezac, evo tutorijal kako proveriti, ali i ako ti podrzava preporucujem ti da kupis neki ihas rzac(s prvog tut.) posto ti svaku 2 igru nece dobro narezati:http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-tutorijali/6836-burnermax-payload-tool-v0-15-a.html

ma onda nista,i ovako ima stotinu cuda uraditi,tacno mi se ne da veceras :),a i ne narezujem sebi tako da nezz ni ja sta cu dalje :),al vidjecu ako mognem nabaviti novi rezac,za sada ne da mi se muciti mozak vise sa tim :).AL HVALA NA POMOCI :slight_smile:

Malo pogledaj po oglasima, i naci ces sigurno neki polovni rezac za X360, jer ako:

sto ne rezati i X360 igre…

ma i to sto kazes,vidjecu :slight_smile: sta mogu iscupati :smiley:

a joj ne mos vjerovati kako su ovi Liteon rezaci sto su navedeni,prao jeftini :open_mouth: :O,bice uzeti jedan :D,al kako sam vidio ovi su sve neki stariji modeli rezaca,pa jel toliko tehnologija losa da novi ne mogu da narezuju XD

To je izgleda jer imaju kvalitetan hardver koji pravi dobar overburn, a da ne zezne disk. Inace cenim da bi izasao i za druge rezace burner max fw.

zna li neko u cemu je problem sa gta 5 stigao sam do 34% to onog kada na brodu postavljas bombe i tu me svaki put restartuje igricu da li je to do diska ili hdd?

Ako igraš sa diska, verovatno nije lepo narezan, to je to

znaci da ga narezem ponovno jer sam taj disk dobio uz xbox i kupio sam juce ovaj ihas rezac pa cu probati danas narezati ponovno :slight_smile:

Probaj, ne može da škodi