Pitanje oko Fortnite i kupovina Vbucks( Xbox X)

Brat uzima xbox X pa ga zanima da li moguce srpskom karticiom uzeti vbucks ili neki bundle preko xbox, ili ce ipak morati uzimati to na pc i da se samo preko accounta prenese na xbox. Isto tako da li se vbucks prenosi preko accounta kada se platforma menja ako je neko imao iskustva do sada sa time. Hvala

Mislim da kao sto svi uzimaju za konzole mozes i ti, odes na cdkeys ili g2a i nadjes region na kojem ti je konzola, kupis kod i reedem. Nekad imas i popuste

1 Like

MoĆŸeĆĄ da kupujeĆĄ vbucks direkt preko konzole sa naĆĄom karticom. Preporuka da ti konzola bude na Argentini jer tamo moĆŸeĆĄ za male pare gomilu tih novčića da kupiĆĄ. Bitno je da ti kartica bude master card.
Igra je takodje i cross platform tako da sce ĆĄto kupiĆĄ preko konzole imaĆĄ na pc i obrnuto.

Je l je moguce da bude na Argentini i ne dobiti ban, posto ima vec postojeci epic game account gde je sam Fortnite. Znam da su glupa pitanja ali nisam koristio konzole dosada pa nisam upoznat.

Ma nema bana, to je region konzole ne igre. Ti skines fortnite sasvim normalno na konzolu i tu se ulogujeĆĄ preko epic gamesa, tj linkujes Microsoft nalog i Epic games i lagan si posle toga.

Aha e hvala ti puno na tome, onda da vidim i ja da predjem na xbox posto bih presao na neku konzolu ali mi je bitno da barem tako nesto mogu uzeti sa nasom karticom.

1 Like

Jos jedno pitanje posto citam oko Arg i toga, je l moguce kupiti direktno na nalogu ili mora samo kao gift?

Ne radi gift viĆĄe, mora direktno sada.

To mi je i nekako laksa opcija svakako imam mastercard pa nije problem. Hvala na odvojenom vremenu da objasnis sve ovo znam da su glupa pitanja.

1 Like

Bok ljudi imam pitanje !!!
Ja sam spojio svoj epic games na xbox account,xbox acc sam stavio na argentinu jer sam vidio da su vbucks smjesno jeftini i u fortnite ukazim preko xbox cloud gaminga sa VPN jer nemam konzolu i danas sam usao da idem kupit 13500vbucksa upiso karticu(mastercard) i pise problem sa regiom. Jel neko zna ĆĄta?kako? Da rijesim ovo da transakcija prode.Inace sam iz HRV ako to ima veze,pa ko se razumije da pomogne

Te kupovine prolaze samo na Xbox konzolama. Ne mere pc i ne mere cloud.

1 Like

A fuck ja nemam xbox

Mislim da hr kartice ne prolaze uopće tako da ne bi mogao niơta i da imaơ konzolu.

Allkeyshop pa vidi koji region je najpovoljniji